Εβρεξε χιλιάρικα στην Ψαρού

13:35 1/8/2014 - Πηγή: Espresso
COVER STORYΜύκονος: Το πάρτι της χλιδής με Ιγκλέσιας και ΡέμοΕβρεξε χιλιάρικα στην ΨαρούΠαρασκευή, Αύγουστος 1, 2014 - 13:29

Μπορεί τα περσινά... παρατράγουδα (με τον εξάψαλμο του Αντώνη Ρέμου στη Μέρκελ και στον Σόιμπλε) να μην επαναλήφθηκαν στο προχθεσινό πάρτι του Nammos, όμως και φέτος «έβρεξε» χιλιάρικα στην παραλία της Ψαρούς. Δυνατά τζάκια, νεόπλουτοι και κοσμικά «νούμερα» (απ' όλα είχε ο μπαξές της πιο γνωστής παραλίας της Ελλάδας) στριμώχτηκαν όπως όπως και

πλήρωσαν όσο όσο για ένα από τα καλά τραπέζια των 1.000 ευρώ (κατ' άτομο). Αν και τα πράγματα ήταν πιο συγκρατημένα, ώστε διοργανωτές και τραγουδιστής να μην ακούσουν ξανά τα... σκολιανά τους, δεν έλειψαν και αυτή τη χρονιά οι υπερβολές και τα παρατράγουδα. Ο Χούλιο Ιγκλέσιας (στα πόδια του οποίου -και των συνεργατών του- έπεσαν 335.000 ευρώ εν μέσω κρίσης!), παρά το γεγονός ότι ανέβηκε στη σκηνή με όλες τις καλές προθέσεις (χειροφιλώντας μάλιστα τον Αντώνη Ρέμο), δεν κατόρθωσε... ν' αγιάσει. «Στράβωσε» από τη βαβούρα που γινόταν και είπε έως και «shut up» («σκάστε») στο θορυβώδες κοινό.

Χρυσή πλήρωσαν την καρέκλα όσοι ήθελαν να βρεθούν μία ανάσα από τη σκηνή, αφού το εισιτήριο ανά άτομο άγγιξε τα 1.000 ευρώ (με φαγητό και μπουκάλι σαμπάνια), η δεύτερη σειρά κοστολογήθηκε στα 600 ευρώ (εδώ το μπουκάλι του αφρώδους οίνου έγινε... ποτήρι), ενώ όσοι ήθελαν να κάνουν «λεζάντα» χωρίς να... ξεπαραδιαστούν πλήρωσαν 300 ευρώ, τιμή που περιελάμβανε μόνο το φαγητό. Η είσοδος με ποτό στο μπαρ έφτασε τα 40 ευρώ (για τους τουρίστες 45), παρ' όλα αυτά, ο χώρος που φιλοξένησε τη συναυλία στην παραλία της Ψαρούς γέμισε ασφυκτικά, αφού περίπου 1.500 άνθρωποι βρέθηκαν εκεί το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Απέφυγε τις σαμπάνιες

Φέτος πάντως ο Αντώνης Ρέμος απέφυγε τα μπουκάλια της σαμπάνιας επί σκηνής όπως ο... διάολος το λιβάνι, αφού δεν έχει ξεχάσει -όπως φάνηκε- τα περσινά... κατορθώματά του. «Οχι τα ίδια πάλι. Δύο εβδομάδες έδινα συνεντεύξεις γι' αυτές εδώ. Πήγαινέ τες μακριά και κέρασε όλα τα παιδιά που είναι πίσω και σερβίρουν» είπε ο τραγουδιστής όταν έκαναν την εμφάνισή τους στην πίστα σερβιτόροι με τα μπουκάλια.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και οι... χουβαρντάδες -κυρίως ξένοι εκατομμυριούχοι- που έκαναν λογαριασμούς δεκάδων χιλιάδων ευρώ, ενώ δεν δίσταζαν να χύνουν τις σαμπάνιες τους στη θάλασσα, έτσι για την πλάκα. Μια παρέα, δε, πιάστηκε στα χέρια με μια άλλη, επειδή της εμπόδιζε τη θέα. Οι σεκιούριτι όμως ήταν εκεί για να βάλουν τάξη και να αποφευχθούν τα χειρότερα. Την επόμενη μέρα πάντως ο Αντώνης Ρέμος εθεάθη στο εστιατόριο του Χρόνη στον Φωκό, να απολαμβάνει ένα γιγαντιαίο φαγκρί οκτώ κιλών (!) βουτηγμένο στο αλάτι. Οπως ακούστηκε να λέει, ήταν έξαλλος με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε τηλεοπτικά το γεγονός, αφού υπήρξαν ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για «ντου» του ΣΔΟΕ στο μαγαζί, καθώς και για κακό ήχο.

Οταν ο Λατίνος σταρ εκνευρίστηκε και φώναξε σε όλους «shut up»

Ο ΧΟΥΛΙΟ Ιγκλέσιας ήταν ο πρώτος που ανέβηκε στη σκηνή, λίγο πριν από τη 1.00 τα ξημερώματα, προκειμένου να ανοίξει τη συναυλία. Αν και κατά την είσοδό του αποθεώθηκε, φαίνεται πως το κοινό δεν είχε και πολλή όρεξη να ακούσει τα τραγούδια του Λατίνου σταρ που έχουν γίνει παγκοσμίως χρυσά και πλατινένια. Το πρόγραμμα έκανε «κοιλιά», οι θαμώνες έπιασαν μεταξύ τους κουβέντα και ο Ισπανός τραγουδιστής, εκνευρισμένος, έφτασε ακόμη και στο σημείο να φωνάξει από μικροφώνου «shut up», προκειμένου να τους επαναφέρει στην τάξη. Βέβαια, προηγουμένως είχε καταβάλει προσπάθειες να τους κάνει να σωπάσουν κάνοντας τη γνωστή χειρονομία με το δάχτυλο στα χείλη. Φαίνεται πως οι διοργανωτές δεν τον ενημέρωσαν ότι θα εμφανιζόταν σε μαγαζί και όχι στο... Ηρώδειο, αν και ήταν πολύ συγκεκριμένοι όταν υπέγραφαν το συμβόλαιο των 335.000 ευρώ (!) που παρέλαβαν ο καλλιτέχνης και το team του.

Στο αστρονομικό ποσό του συμβολαίου (από το οποίο το μίνιμουμ των 200.000 ευρώ πήγε στην τσέπη του αισθαντικού καλλιτέχνη για 240 λεπτά προγράμματος και τέσσερα ντουέτα με τον Ελληνα συνάδελφό του) συμπεριλήφθηκαν οι αμοιβές, τα εισιτήρια (εξωτερικού και εσωτερικού, καθώς και ακτοπλοϊκά), η διαμονή, αλλά και οι μετακινήσεις της ομάδας του Ισπανού, οι αμοιβές μουσικών και τεχνικών. Το συνολικό ποσό για τη διοργάνωση της συναυλίας ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο ευρώ, καθώς σε αυτό συμπεριελήφθη και η αμοιβή του Ελληνα καλλιτέχνη.

Ο κόσμος, όπως φάνηκε, ήθελε κάτι άλλο και όχι τις ερωτικές μπαλάντες του Χούλιο, ούτε το live tango επί σκηνής. Το κέφι παρέμενε υποτονικό κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του Ιγκλέσιας. Το σκηνικό άλλαξε όταν ανέβηκε on stage ο Αντώνης Ρέμος δημιουργώντας πανικό. Τραγούδησε μαζί με τον Ιγκλέσιας το «My way», καθώς και άλλα κομμάτια, όπως ήταν προγραμματισμένο (αντάλλαξαν μάλιστα και χειροφίλημα). Υστερα από μία ώρα ο Ισπανός αποχώρησε και τη διασκέδαση από τις 3.00 έως τις 6.30 το πρωί ανέλαβε εξ ολοκλήρου ο Ρέμος.

Ο τραγουδιστής συμπεριέλαβε στο πρόγραμμά του όλες τις μεγάλες επιτυχίες του, ενώ από τις πιο συγκινητικές στιγμές του event ήταν όταν κάλεσε επί σκηνής τον Μανώλη Κονταρό. Ο Κρητικός καλλιτέχνης ερμήνευσε το «Ητανε μια φορά» και το «Αστρα μη με μαλώνετε» και καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές, Ελληνες και ξένους. Κάπου εκεί, στην παρέα επί σκηνής προστέθηκε και η Βάνα Μπάρμπα, η οποία δεν σταμάτησε να αγκαλιάζει και να φιλάει τον Κονταρό, ενώ είπε στο κοινό δείχνοντάς τον «αυτός είναι ένας μεγάλος λεβέντης».

Οι γραφικές παρουσίες και οι... τζαμπατζήδες

ΟΠΩΣ ήταν αναμενόμενο, το πάρτι της χλιδής είχε ως θαμώνες κάθε καρυδιάς καρύδι. Μεγάλα τζάκια, νεόπλουτοι που έσπευσαν να κλείσουν τραπέζι από τους πρώτους ώστε να μην κακοχαρακτηριστούν στα κοσμικά σαλόνια, μεγάλα ονόματα από τον επιχειρηματικό κι εφοπλιστικό κόσμο, αλλά και τα κλασικά «νούμερα» και οι γραφικές παρουσίες από την εγχώρια showbiz. Δεν έλειψαν και οι εν πλω επισκέπτες που παρακολούθησαν τη συναυλία από σκάφη αρόδο, ώστε να γλιτώσουν και το εισιτήριο!

Αγύπτιοι και τούρκοι

Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν στη λίστα των κρατήσεων για το event του καλοκαιριού ήταν ο επιχειρηματίας Λορέντζο Φρέρι με την παρέα του, ο εφοπλιστής Γιώργος Μουνδρέας, ο Βασίλης Αποστολόπουλος με τη σύζυγό του Ρόη, αλλά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Επίσης, πολλοί ήταν οι Αιγύπτιοι και οι Τούρκοι εκατομμυριούχοι (η πλειονότητα των θαμώνων ήταν ξένοι) που παρακολούθησαν το live, ενώ πολλοί εφοπλιστές επέλεξαν να καθίσουν στη βεράντα του μαγαζιού, ώστε να μη δίνουν στόχο και προκαλέσουν ντόρο.

Παρόντες ήταν ο φίλος του Αντώνη Ρέμου, Κώστας Πηλαδάκης με τη σύντροφό του Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Παντελής Παντελίδης, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, η Γωγώ Φαρμάκη, η Αννίτα Ναθαναήλ, η Ολγα Πολίτη και η Κατερίνα Τοπούζογλου.

Ελισσάβετ Κυρίτση

Keywords
Τυχαία Θέματα