Με τα καλορίζικα ξεκίνησαν τα γυρίσματα στις «Τρίχες»

TV GOSSIPΜε τα καλορίζικα ξεκίνησαν τα γυρίσματα στις «Τρίχες»Πέμπτη, Ιούλιος 31, 2014 - 17:13

Με μια τούρτα πάνω στην οποία υπήρχαν ένα πιστολάκι μαλλιών, ένα ψαλίδι, μπικουτί και μια πρέσα ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα τα γυρίσματα της νέας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 «Τρίχες», την οποία θα δούμε από Οκτώβριο στην οθόνη μας.

Στο πρώτο επεισόδιο παρευρέθηκαν δίπλα στους πρωταγωνιστές και στον σκηνοθέτη Αλέξανδρο Ρήγα, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1

Γιάννης Λάτσιος και η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του καναλιού Κατερίνα Γκαγκάκη. Για το καλορίζικα μάλιστα τους γλύκαναν με λαχταριστά cupcakes. Η ιστορία που έγραψαν ο Δημήτρης Αποστόλου και ο Αλέξανδρος Ρήγας εκτυλίσσεται στο κομμωτήριο «Sex and the hair» στο Θησείο, του οποίου ιδιοκτήτρια είναι η εγκυμονούσα Αννα (Βασιλική Ανδρίτσου).

Γειτονιά στο στούντιο

Η σκηνογράφος Λία Ασβεστά δημιούργησε στο στούντιο Αλφα στα Μελίσσια μια ολόκληρη γειτονιά, η οποία θα βρίσκεται σεναριακά στο παλιό κέντρο της Αθήνας. Λόγω της οικονομικής κρίσης, η επιχείρηση της Αννας κινδυνεύει να κλείσει και η ηρωίδα προσπαθεί να βρει διάφορους τρόπους ώστε να αυξηθεί η πελατεία της. Ο μόνος λόγος που οι πελάτισσες θα κάνουν ουρά είναι ένας ωραίος, ελεύθερος κομμωτής. Το παίρνει απόφαση λοιπόν και προσλαμβάνει έναν γοητευτικό άντρα, ο οποίος όμως δεν είναι hairstylist, αλλά πτυχιούχος αρχιτέκτονας και άνεργος (Αντώνης Βλοντάκης) που τυγχάνει στο παρελθόν να τα είχε με την ξαδέρφη της, στην Ιταλία. Οι πελάτισσες συρρέουν στο μαγαζί για να τους κόψει έστω και μία τούφα. Τη σκευωρία της Αννας παρατηρεί με σκεπτικισμό ο σύζυγός της Τόνυ (Νίκος Μουτσινάς), αλλά δεν μιλάει επειδή τη φοβάται, καθώς εκείνη τον ζηλεύει θανάσιμα και του κάνει σκηνές.

Στο σίριαλ, το οποίο θα ολοκληρωθεί σε 22 επεισόδια, πρωταγωνιστούν επίσης οι Παύλος Κοντογιαννίδης (θα υποδυθεί τον Καρλίτο, τον πατέρα του αρρενωπού κομμωτή), Χριστίνα Θεοδωροπούλου, Βασίλης Μπαξεβάνης, Χάρης Γιακουμάτος, Δημήτρης Τσώκος, Παρθένα Χοροζίδου, Τόνυ Δημητρίου, Μαρία Κατσανδρή, Πόπη Χριστοδούλου, Μάνος Ψιστάκης και Σοφία Μανωλάκου. Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν έως τα μέσα Αυγούστου και θα ξεκινήσουν ξανά τον Σεπτέμβριο. Στην παραγωγή θα πάρουν μέρος ως γκεστ σταρ η Μαρία Μπεκατώρου και η Μαρία Κορινθίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα