Η αλλαγή της «ιέρειας» Σίνεντ Ο' Κόνορ

ΚΟΣΜΟΣΗ αλλαγή της «ιέρειας» Σίνεντ Ο' ΚόνορΠέμπτη, Ιούλιος 31, 2014 - 17:32

ΕΧΕΙ συνδέσει το όνομά της με ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, αλλά και με δύσκολες καταστάσεις που την έφεραν κοντά στον θάνατο. Κι όμως, η Σίνεντ Ο' Κόνορ φαίνεται πως κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια της και να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Δεν την απασχολούν, όπως λέει, πράγματα φθαρτά, ωστόσο σίγουρα την ενδιαφέρει και πάλι ο εαυτός της.

Επειτα από μεγάλη μάχη με ανθρώπους και ουσίες, κατάφερε να είναι πάλι η στιλάτη ερμηνεύτρια, που θέλει όμως να βαδίσει σε έναν νέο δρόμο, αυτόν της υπηρεσίας

στον βωμό της πίστης. Η Ιρλανδή τραγουδίστρια, που χειροτονήθηκε το 1999 από την αποσχισθείσα Λατινική Τριαινοειδή Εκκλησία, σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα «The Observer» δήλωσε ότι της αξίζει η ιεροσύνη και πιστεύει στον Θεό περισσότερο από άλλους ιερωμένους, ενώ σέβεται και το Αγιο Πνεύμα.

Εξήγησε όμως ότι αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλός άνθρωπος, απέφυγε ωστόσο να εξηγήσει περαιτέρω. Η 47χρονη τραγουδίστρια είπε ότι η μουσική συνδέεται με την ιεροσύνη κι έφερε ως παράδειγμα τη στιγμή που ακούμε ένα τραγούδι που αγαπάμε και θεωρούμε ότι μπορεί να σταματήσει να κινείται ο κόσμος. H Ο' Κόνορ επιστράτευσε όλη τη διάθεσή της στη σκηνή του φετινού Φεστιβάλ Womad που έγινε στο Γουίλτσαϊρ της Βρετανίας, ενθουσιάζοντας το κοινό. Πλαισιωμένη από μπάντα, ερμήνευσε όλα τα γνωστά τραγούδια της, με κορυφαίο το «Nothing Compares to U», για το οποίο δηλώνει ότι είναι ακόμη υπερήφανη. Υποσχέθηκε, τέλος, στο κοινό ένα νέο άλμπουμ, πολύ σύντομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα