Έβγαλαν «στο κλαρί» ανήλικη Ουγγαρέζα και θα καθίσουν στο σκαμνί

ΡΕΠΟΡΤΑΖΈβγαλαν «στο κλαρί» ανήλικη Ουγγαρέζα και θα καθίσουν στο σκαμνίΔευτέρα, Δεκέμβριος 4, 2017 - 17:10

❱❱ Αναβιώνει στις αίθουσες των δικαστηρίων η σοκαριστική υπόθεση σωματεμπορίας μιας 15χρονης από την Ουγγαρία από δύο συμπατριώτισσές της και έναν Αλβανό!

Οι τρεις τους δεν δίσταζαν να εκδίδουν στην Κάρπαθο την ανήλικη, η οποία ζούσε μια κόλαση, ώσπου οι συγγενείς της στην Ουγγαρία δήλωσαν την εξαφάνισή της και

η υπόθεση αποκαλύφθηκε από τις Αρχές, οι οποίες τελικά ξεσκέπασαν ολόκληρο κύκλωμα μαστροπείας.

Ερευνες

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να διαλευκάνουν την υπόθεση έπειτα από έρευνα που διενήργησαν εκείνο το διάστημα και η οποία κορυφώθηκε με τη συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποίησαν τον Οκτώβριο του 2011 στο νησί.

Η υπόθεση αναμένεται να αναβιώσει σήμερα, στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου στη Ρόδο, στο εδώλιο του οποίου θα καθίσουν η μία από τις δύο Ουγγαρέζες, 39 ετών, και ο 31χρονος Αλβανός, σε μια προσπάθεια να μειώσουν τις πολυετείς ποινές κάθειρξης που τους επιβλήθηκαν πρωτόδικα. Ο 31χρονος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της σωματεμπορίας κατά συρροή και κατ' επάγγελμα σε βάρος ανήλικης, της σύστασης συμμορίας και της παράνομης εισόδου στη χώρα. Πρωτόδικα καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 21 ετών και τριών μηνών, και σε πρόστιμο 75.500 ευρώ, χωρίς αναστολή.

Την 39χρονη βαρύνουν οι ίδιες κατηγορίες (εκτός της παράνομης εισόδου) και αυτή της παράνομης κατακράτησης. Πρωτόδικα της είχαν επιβληθεί ποινή κάθειρξης 21 ετών, φυλάκιση έξι μηνών και πρόστιμο 76.500 ευρώ, χωρίς αναστολή. Η άλλη Ουγγαρέζα, 38 ετών, έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση τριών ετών με τριετή αναστολή.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα