Ερωτικό μήνυμα από το βήμα της Βουλής

14:07 9/3/2017 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος Ερωτικό μήνυμα από το βήμα της ΒουλήςΠέμπτη, Μάρτιος 9, 2017 - 14:03

AΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για την Ημέρα της Γυναίκας ο γιος του Βασίλη Λεβέντη έστειλε το ερωτικό μήνυμά του

Ερωτικό μήνυμα από το βήμα της Bουλής; Κι όμως, έγινε κι αυτό, και το έκανε χθες ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων και γιος του προέδρου Βασίλη Λεβέντη, ο Μάριος Γεωργιάδης.

Μόνο οι φίλοι του (κι εμείς, φυσικά) μπόρεσαν να αποκρυπτογραφήσουν το μήνυμα που έστειλε ο Μάριος (κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για την Ημέρα της Γυναίκας) στην αγαπημένη του Σία Πάστρα, η οποία είχε τα γενέθλιά της!
Ο Μάριος Γεωργιάδης, σε μια αποστροφή του λόγου του, είπε χαρακτηριστικά: «Λέω σε όλες τις γυναίκες, και ιδιαίτερα σε αυτές που έχουν γενέθλια σήμερα, σας ευχαριστούμε που ομορφαίνετε τη ζωή μας»!

Η Σία άκουγε τον αγαπημένο της να της εύχεται «χρόνια πολλά» και να την ευχαριστεί που βρίσκεται στη ζωή του σε μια δημόσια ομιλία στο βήμα του Κοινοβουλίου και, όπως πληροφορηθήκαμε, συγκινήθηκε ιδιαίτερα!
Διπλή χαρά στα γενέθλιά της, λοιπόν, μια και διαπίστωσε για άλλη μία φορά τα συναισθήματα του Μάριου προς το πρόσωπό της! Το ωραίο και ταιριαστό ζευγάρι είναι μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο, από τότε που γνωρίστηκαν κάνοντας σερφ στις Κολυμπήθρες της Πάρου.

Μαντινάδα από τον λυράρη φρουρό του Μιχελογιαννάκη

«Και το φεγγάρι βιαστικό περνά απ' τη γειτονιά σου, γιατί φοβάται μη χαθεί η λάμψη του μπροστά σου». Αυτή τη μαντινάδα αφιέρωσε στη στήλη μας ο φρουρός του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη (φωτό) Κωνσταντίνος Γαλετάκης, ο οποίος είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς λυράρηδες της Κρήτης.

Ο Κωνσταντίνος, αν και πολύ νέος σε ηλικία, άρχισε να μαθαίνει λύρα στα οκτώ του χρόνια και μέχρι σήμερα, όταν δεν έχει «βουλευτικές υποχρεώσεις», παίζει στα μαγαζιά της Αθήνας και του Λασιθίου, από όπου κατάγεται.
Ο Κωνσταντίνος, λοιπόν, ο οποίος βρέθηκε χθες στη Βουλή παρέα με τον φίλο του Γιάννη Μιχελογιαννάκη, τον γιατρό Νίκο Χαριτάκη, αφιέρωσε μια αυτοσχέδια μαντινάδα στη στήλη, υποσχόμενος ότι την επόμενη φορά θα την ντύσει μουσικά με τη λύρα του.

«Σφήνες» εκ δεξιών

Ολο και πολλαπλασιάζονται τα πηγαδάκια στη Βουλή που μιλούν για κόμματα ή κόμμα «σφήνα» στον Μητσοτάκη. Για του λόγου το αληθές, χθες ο Σάββας Τσιτουρίδης και ο Νίκος Τσιαρτσιώνης παρουσίασαν, λέει, την ιδρυτική διακήρυξη του Δικτύου Ελλήνων Ριζοσπαστών. Παρεμπιπτόντως κι έτσι για την ιστορία, κόμμα ριζοσπαστών είχε ιδρύσει ο Αντώνης Τρίτσης και τότε είχε μια αξία.

Αλλά ριζοσπάστες σήμερα; Κι αυτοί οι ριζοσπάστες είναι ο Τσιτουρίδης και ο Τσιαρτσιώνης; Με όλο τον σεβασμό στα πρόσωπα, θα αστειεύεστε βέβαια.
Οπως, επίσης, ελαφριά θυμηδία προκαλεί η είδηση ότι, επειδή ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή Θανάσης Σκορδάς έκανε προσφάτως μια δυνατή πολιτική συγκέντρωση, αυτή θα μετεξελιχθεί σε κόμμα. Σοβαρευτείτε λιγάκι στη Δεξιά. Σας πήρανε φαλάγγι...

Η αφιέρωση του Νικήτα και τα τριαντάφυλλα!

Στη μανούλα του, η οποία είναι 96 ετών, αφιέρωσε τη χθεσινή μέρα ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης. Η μητέρα του Νικήτα, η κυρία Κατίνα, που -όπως μας έχει πει σε ανύποπτο χρόνο- έχει σχεδόν χάσει την όρασή της, ήθελε ο γιος της να φορά πάντοτε γραβάτα στις δημόσιες εμφανίσεις του. Για αυτό κάθε πρωί, λίγο πριν βγει από την πόρτα του σπιτιού, έλεγχε εάν φορούσε την ωραία του γραβάτα, αλλιώς τον μάλωνε...

Ετσι, λοιπόν, ο αντιπρόεδρος αναρτώντας στο διαδίκτυο φωτογραφία με τη μητέρα του (φωτό πάνω), έγραψε τα εξής: « Τις πιο ζεστές ευχές μου και την απεριόριστη αγάπη μου... Για την πιο σπουδαία γυναίκα! Την κυρα-Κατίνα, 96 ετών. Η μητέρα μου».
Αφιέρωση, όμως, στις γυναίκες έκανε και ο σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Καρανίκας, ο οποίος επίσης λάτρευε τη μανούλα του που την έχασε πέρυσι.

«Χρόνια πολλά, κορίτσια... Και μη μασάτε με τους σοβινιστές φαλλοκράτες» έγραψε απευθυνόμενος στις γυναίκες και μας αφιερώνει, μάλιστα, και στίχο από το ποίημα «Γυναίκα» του Νίκου Καββαδία: «Χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία. Παίξε στον άνεμο τη γλώσσα σου και πέρνα»...
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από την άλλη, ευχήθηκε στα τρία κορίτσια του, στη σύζυγό του Μαρέβα και στις κόρες του Σοφία και Δάφνη (φωτό κάτω), ενώ τζέντλεμαν ήταν και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος μοίρασε τριαντάφυλλα στις κοινοβουλευτικές συντάκτριες (μικρή φωτό πάνω). Αληθινός «κόκκινος ιππότης»!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα