Ερωτευμένη η Θωμαΐς με τον ηθοποιό Λευτέρη Δημητρόπουλο

17:05 2/2/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΕρωτευμένη η Θωμαΐς με τον ηθοποιό Λευτέρη Δημητρόπουλο Δευτέρα, Φεβρουάριος 2, 2015 - 17:00

Ενας έρωτας «φρέσκος» στον πλανήτη της εγχώριας σοουμπίζ! Η Θωμαΐς Απέργη έχει κάθε λόγο να χαμογελάει, καθώς, όπως φαίνεται, χτυπήθηκε από τα βέλη του φτερωτού θεού έρωτα και έπεσε στην αγκαλιά του Λευτέρη Δημηρόπουλου.

Η ερμηνεύτρια του «What's your name» με την αισθαντική φωνή βρήκε στο όνομα του Λευτέρη το άλλο της μισό. Ο ταλαντούχος ηθοποιός

Λευτέρης Δημηρόπουλος που είχε αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές για τον αποκαλυπτικό του ρόλο στην παράσταση «Γάλα», στην οποία υποδυόταν τον προβληματικό γιο της Αννας Βαγενά, γοητεύτηκε από τη μελαχρινή τραγουδίστρια, με την οποία γνωρίστηκε τυχαία σε ένα καλλιτεχνικό πηγαδάκι.

Η γνωριμία τους μετράει μόλις λίγες εβδομάδες, ωστόσο όσοι τούς έχουν συναντήσει κάνουν λόγο για έναν ενθουσιασμό πρωτόγνωρο και για τους δύο. Παρότι -προς το παρόν τουλάχιστον- είναι πολύ προσεκτικοί, καθώς θεωρούν πως είναι πολύ νωρίς για να δημοσιοποιήσουν τον έρωτά τους, οι φίλοι τους έχουν γνωριστεί, οπότε δεν είναι λίγες οι φορές που τα social media που διαχειρίζονται πλημμυρίζουν από γλυκά υπονοούμενα και αστείες ατάκες κάποιων «μαρτυριάρηδων».

Σε ήσυχα στέκια

Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή έξοδο σε μέρος όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένοι φωτογράφοι πριν από λίγες μέρες. Είχαν πάει μαζί στην πρεμιέρα της παράστασης «Ανω κάτω», αλλά δεν πόζαραν παρέα στον φωτογραφικό φακό. Και οι δύο λατρεύουν την καλή μουσική, ενώ οι έξοδοί τους συνήθως είναι σε ήσυχα στέκια για φαγητό ή ποτό. Σε ένα από τα πιο in bars-restaurants του Κολωνακίου εθεάθησαν πριν από λίγες μέρες να απολαμβάνουν το δείπνο τους. Οι διακριτικές αλλά τρυφερές κινήσεις από τον γοητευτικό ηθοποιό στην τραγουδίστρια δεν πέρασαν απαρατήρητες από τους θαμώνες του μαγαζιού.

Ο Λευτέρης Δημηρόπουλος, που φέτος παίζει στη θεατρική παράσταση «Η ποντικοπαγίδα», στο πλευρό του Γιάννη Αϊβάζη, θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ανερχόμενους ηθοποιούς της γενιάς του. Πριν από την Θωμαΐδα είχε δεσμό με την Ελενα Παπαμιχαήλ, ανιψιά του αείμνηστου ηθοποιού Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Οσο για τη γοητευτική τραγουδίστρια που το τελευταίο διάστημα έχει χάσει πολλά κιλά (με αποτέλεσμα να οργιάζουν οι φήμες πως ταλαιπωρείται από κάποια διατροφική διαταραχή), πριν από την τρυφερή γνωριμία της με τον Δημήτρη είχε σχέση με τον επιχειρηματία Γιάννη Σαπουντζή.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα