Ερμαφρόδιτο μοντέλο θέλει να γίνει γυναίκα!

ΚΟΣΜΟΣΕρμαφρόδιτο μοντέλο θέλει να γίνει γυναίκα!Δευτέρα, Απρίλιος 11, 2016 - 17:48

Ερμαφρόδιτο μοντέλο στην Αυστραλία ελπίζει να βγάλει αρκετά χρήματα από τη δουλειά του, ώστε να μπορεί να πληρώσει την εγχείρηση για να γίνει γυναίκα. Η 22χρονη Γιανγκ από τη Νόουρα γεννήθηκε με αιδοίο, μήτρα και ωοθήκες, αλλά και πέος.

Αρχικά οι γονείς της τη μεγάλωναν ως κορίτσι δίνοντάς της το όνομα Σοφία, καθώς το πέος ήταν τόσο μικρό που έμοιαζε με κλειτορίδα. Μετά τα οκτώ της χρόνια το πέος, παρότι δεν ήταν λειτουργικό, μεγάλωσε τόσο πολύ που άλλαξαν το όνομά της σε Χάρισον και την ανέτρεφαν ως αγόρι. Εξαιτίας της εμφάνισής της, όπως αποκάλυψε η ίδια, έπεσε θύμα εκφοβισμού στο σχολείο και έξι φορές προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της. Απέκτησε δε βίαιη συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από αρκετά σχολεία.

Το 2014 μετακόμισε στο Σίδνεϊ, όπου φίλος της της πρότεινε να δοκιμάσει την καριέρα μοντέλου, διότι είχε ενδιαφέρον πρόσωπο. Ετσι γράφτηκε σε πρακτορεία μοντέλων και έφτιαξε το προσωπικό άλμπουμ φωτογραφιών της. Τώρα ελπίζει να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα, ώστε να υποβληθεί στην επέμβαση που θα αφαιρέσει όλα τα αντρικά χαρακτηριστικά της, ώστε να γίνει γυναίκα και να αλλάξει ξανά το όνομά της σε Σοφία.

Keywords
Τυχαία Θέματα