Καθηλωμένη η Ελεονώρα

14:55 6/5/2014 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΚαθηλωμένη η ΕλεονώραΤρίτη, Μάιος 6, 2014 - 14:49

Στο κρεβάτι του πόνου η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια του «Μελέτησέ το», στο Star, ταλαιπωρείται από την περασμένη Παρασκευή από αφόρητους πόνους στη μέση. Μάλιστα στην τελευταία εκπομπή της εβδομάδας έκανε υπομονή μέχρι να πέσουν οι τίτλοι τέλους και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Από την αρχή είχε προτιμήσει να φορέσει φλατ παπούτσια, και όχι ψηλοτάκουνα,

προσπαθώντας να μετριάσει τους επίμονους πόνους που την ταλαιπωρούσαν (είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και αρκετό καιρό). Το μυστικό της δεν φάνηκε στον φακό και οι συνεργάτες της που το γνώριζαν σε κάθε διάλειμμα τη ρωτούσαν πώς αισθανόταν. Εκείνη δεν ήθελε να αφήσει κενό στην εκπομπή και την έβγαλε μέχρι το τέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως ο αδερφός της αμέσως μετά έσπευσε στο κανάλι για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Μάλιστα, βγήκε από το πλατό υποβασταζόμενη από τους συναδέλφους της. Ο θεράπων γιατρός της της έκανε παυσίπονες ενέσεις και το βράδυ έφυγε από την κλινική, όπου νοσηλεύτηκε για κάποιες ώρες. Το Σαββατοκύριακο παρέμεινε κλινήρης, όμως χθες, όσες προσπάθειες και αν κατέβαλε ώστε να είναι συνεπής στο ραντεβού της με τους τηλεθεατές, δεν τα κατάφερε.

Το πρόβλημα με τη σπονδυλική της στήλη που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό εμφανίστηκε ξανά, κάνοντας την παρουσιάστρια αλλά και τα οικεία της πρόσωπα να ανησυχούν πως ίσως τελικά δεν κατορθώσει να αποφύγει το χειρουργείο.

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη και η Αλεξάνδρα Τσόλκα προσωρινά ανέλαβαν τα ηνία στην παρουσίαση της εκπομπής, μέχρι η Ελεονώρα να αισθανθεί δυνατή και έτοιμη να επιστρέψει στο πόστο της.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα