Ενας πολύτκνος αγρότης θα δώσει 5.500 € για την «ξεχασμένη» Porsche του βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕνας πολύτκνος αγρότης θα δώσει 5.500 € για την «ξεχασμένη» Porsche του βουλευτή της Ενωσης ΚεντρώωνΠέμπτη, Μάρτιος 31, 2016 - 14:38

Ενας συνταξιούχος αγρότης, πατέρας έξι παιδιών από τη Θεσσαλονίκη, είναι ο νέος ιδιοκτήτης της Porsche που είχε βγάλει στο σφυρί αντί 5.999 ευρώ ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Δημήτρης Καβαδέλλας!

Ο

πολύτεκνος είναι φίλος του κόμματος και ήρθε σε επαφή με τον βουλευτή μέσω κοινού γνωστού. Μάλιστα, του εκμυστηρεύτηκε ότι η Porsche των 2.500 κυβικών, που είναι μοντέλο του 2000, θα αποτελέσει... δέλεαρ προς τα παιδιά του, έτσι ώστε να πιεστούν για να εκπληρώσουν τους στόχους τους! Εως τότε, βέβαια, κανείς δεν του απαγορεύει να... ευχαριστηθεί ο ίδιος το πολυτελές διθέσιο αυτοκίνητο!

Σύμφωνα με τον κ. Καβαδέλλα, η τιμή πώλησης έπεσε στα 5.500 ευρώ, αν και προς το παρόν η συμφωνία είναι μόνο στα λόγια, αφού ακόμα δεν έχει δοθεί κάποια προκαταβολή. Ετσι, η Porsche (που διαθέτει και μια σειρά από πανάκριβα ανταλλακτικά) παραμένει παρκαρισμένη για λόγους ασφαλείας στο κλειστό πάρκινγκ της Βουλής έως τη Δευτέρα, όταν θα έρθει να την παραλάβει ο νέος ιδιοκτήτης και να κατευθυνθεί προς τα βόρεια για να τη χαρεί με την πολυπληθή οικογένειά του.

Οπως αναφέρει ο Δημήτρης Καβαδέλλας, η δημοσιότητα που πήρε το θέμα βοήθησε να ενδιαφερθούν αρκετοί για την αγγελία που είχε βάλει σε ένα από τα πιο γνωστά sites αγοραπωλησιών. Ο βουλευτής, που είναι αρχιτέκτονας, απέκτησε το αυτοκίνητο πριν από αρκετά χρόνια, ως αντάλλαγμα αντί μετρητών από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, ο οποίος του χρωστούσε χρήματα για υπηρεσίες που του παρείχε. Τελευταία δεν τη χρησιμοποιούσε και τη μετέφερε στο γκαράζ της Βουλής, για να μπορεί να τη δείχνει στους υποψήφιους αγοραστές χωρίς να τη μετακινεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ενας, 5 500 €, Porsche, Ενωσης Κεντρώων,enas, 5 500 €, Porsche, enosis kentroon