Η κούκλα κόρη του Πέτρου και της Τζένης

SHOWBIZΑμαλία ΚωστοπούλουΗ κούκλα κόρη του Πέτρου και της ΤζένηςΠέμπτη, Μάρτιος 31, 2016 - 14:29

Το νέο πρόσωπο του οίκου κοσμημάτων Very Gavello έγινε η Αμαλία Κωστοπούλου. Σε ένα διάλειμμα από τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο Berkeley, στην Καλιφόρνια, η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου ταξίδεψε στα πάτρια εδάφη, συνδυάζοντας δουλειά και διακοπές.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Η 19χρονη φοιτήτρια ανήκει εδώ και καιρό στο δυναμικό του πρακτορείου

μοντέλων ACE, οι ιθύνοντες του οποίου επιλέγουν για εκείνη δουλειές που ταιριάζουν στο στιλ της. Εξ ου και η εντυπωσιακή φωτογράφιση για την καμπάνια της νέας συλλογής κοσμημάτων του οίκου Very Gavello. Στις πρώτες εικόνες από το shooting που διέρρευσαν στα social media θυμίζει έντονα τη μητέρα της, Τζένη, στα νιάτα της.

Η Σταρ Ελλάς 1990 και νυν παρουσιάστρια βρέθηκε φυσικά στο πλευρό της κόρης της, δίνοντάς της συμβουλές από την πολύχρονη εμπειρία της. Τη φωτογράφιση της Αμαλίας με τα κοσμήματα Very Gavello έκανε η Κατερίνα Τσατσάνη, το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο Μάνος Βυνιχάκης, τη χτένισε ο Νίκος Βιλλιώτης και το styling είχε την υπογραφή της Γεωργίας Παντελέ.

Ανετη με τον φακό

Η όμορφη κόρη του Κωστόπουλου πόζαρε με άνεση στον φακό, πετυχαίνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα: να βγει στις φωτογραφίες της καμπάνιας λαμπερή και αριστοκρατική. Σε λίγες μέρες η Αμαλία θα ετοιμάσει ξανά τις βαλίτσες της για να επιστρέψει στην Καλιφόρνια, προκειμένου να συνεχίσει τις σπουδές της.

Οπως μαθαίνουμε, μάλιστα, είναι ιδιαίτερα επιμελής και έχει θέσει ως προτεραιότητά της το πτυχίο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέτρου, Τζένης,petrou, tzenis