Ποινή έξι ετών (με αναστολή) για 75χρονο παιδεραστή

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠοινή έξι ετών (με αναστολή) για 75χρονο παιδεραστήΠέμπτη, Μάρτιος 31, 2016 - 14:29

Σε έξι χρόνια φυλάκιση (αλλά με αναστολή) καταδικάστηκε ο 75χρονος παιδεραστής που το 2013 πλήρωσε για να έχει στο κρεββάτι του, τουλάχιστον τρεις φορές, μια άτυχη 15χρονη Βουλγάρα, την οποία εξέδιδε φίλη της μητέρας της! Η φρίκη ζωντάνεψε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.
Το κορίτσι είχε σωθεί από τα «δίχτυα» της μαστροπείας, όταν γειτόνισσα του κατηγορουμένου ανακάλυψε στα σκουπίδια

σκισμένη μια φωτογραφία της ανήλικης μαζί με τον ηλικιωμένο.

Στην κατοχή του 75χρονου οι αστυνομικοί είχαν βρει υλικό με βίντεο και φωτογραφίες από τις άρρωστες πράξεις του.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κατηγορούμενος βίασε για πρώτη φορά την έφηβη την Πρωτοχρονιά του 2013, στο εξοχικό του στην Αγαθούπολη Πιερίας. Τις επόμενες ημέρες επανέλαβε τις αρρωστημένες πράξεις του τόσο στον επαγγελματικό χώρο του, στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, όσο και στο σπίτι του, στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

Την εκβίαζε

Τα «ραντεβού» κανόνιζε η 41χρονη Γεωργιανή μαστροπός, η οποία εκβίαζε και απειλούσε το άτυχο κορίτσι ότι αν μαρτυρούσε σε κανέναν πως την εξέδιδε, θα έκανε κακό στην ίδια και την οικογένειά της. Μάλιστα, η κατηγορούμενη ήταν στενή φίλη της μητέρας της και όταν έπαιρνε την ανήλικη από το σπίτι, έλεγε ότι τη χρησιμοποιεί για να τη βοηθά στις δουλειές του σπιτιού! Ο δράστης -που απολογούμενος φέρεται ότι ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε ότι επρόκειτο για ανήλικο κορίτσι- αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσίας του σε αστυνομικό τμήμα, ενώ η μαστροπός, που ήταν ήδη προφυλακισμένη, οδηγήθηκε και πάλι στη φυλακή μετά την «καμπάνα» 10 ετών από το δικαστήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποινή, 75χρονο,poini, 75chrono