Το νέο αμόρε του Κώστα Καραφώτη!

SHOWBIZΦλογερό ειδύλλιοΤο νέο αμόρε του Κώστα Καραφώτη!Παρασκευή, Δεκέμβριος 18, 2015 - 14:16

Νέος έρωτας για τον Κώστα Καραφώτη. Ο γνωστός τραγουδιστής, που έχει στο βιογραφικό του φλογερά ειδύλλια με ορισμένες πολύ όμορφες γυναίκες της εγχώριας showbiz, όπως η τραγουδίστρια Μάρω Λύτρα και η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη, βρίσκεται σε σχέση τους τελευταίους δύο μήνες.

Το

όνομα της αγαπημένης του, Αννα Δινέρη, και προέρχεται επίσης από τον χώρο του τραγουδιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας και η Αννα γνωρίστηκαν το φθινόπωρο στο νυχτερινό μαγαζί Romeo+ της Πάτρας, όπου έτυχε να πιάσουν δουλειά και οι δύο. Ο τραγουδιστής έπαιξε φυσικά τον ρόλο του κυνηγού και τη φλέρταρε έντονα, με την Αννα να κολακεύεται και να γοητεύεται από το ενδιαφέρον του. Σύντομα άρχισαν να κάνουν παρέα κι εκτός μαγαζιού και το αίσθημά τους δεν άργησε να... φουντώσει!

Πριν από μερικά βράδια ο Κώστας και η Αννα, η οποία είναι μητέρα ενός πεντάχρονου παιδιού, έκαναν την πρώτη τους κοινή κοσμική εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν ο Τόλης Βοσκόπουλος και ο Νίκος Νομικός. Η οικειότητα μεταξύ τους ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής και βέβαια τα φλας πήραν φωτιά!

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα