Ελενη Μενεγάκη στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ

16:53 9/1/2015 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΕκπληξη στις βουλευτικές εκλογέςΕλενη Μενεγάκη στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕΠαρασκευή, Ιανουάριος 9, 2015 - 16:48

Υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις εκλογές τις

25 Ιανουαρίου θα είναι η Ελένη Μενεγάκη. Μπορεί το μυαλό σας να πήγε στη γνωστή παρουσιάστρια, όμως εννοούμε την πρόεδρο του Συνδικάτου Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος.

Πάντως, αρκετοί καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι κατεβαίνουν στη μάχη με το ΚΚΕ, όπως ο μουσικοσυνθέτης Μανώλης Ανδρουλιδάκης στη Β' Αθηνών, στην Α' Αθηνών η ηθοποιός Λίλα Καφαντάρη και ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Η Κανέλλη

Στην Α' Θεσσαλονίκης είναι υποψήφια και σε αυτές τις εκλογές η Ελένη Γερασιμίδου. Ο Παντελής Θαλασσινός, αν και ήταν παρών στην παρουσίαση των ψηφοδελτίων, δεν θα είναι υποψήφιος. Η δημοσιογράφος Λιάνα Κανέλλη είναι υποψήφια στην Α' Αθηνών, ενώ ο δημοσιογράφος στον Ρ/Σ Alpha Χάρης Μπόλκας και ο Λεάνης Μιχάλης στην Α' Πειραιώς. Στα ψηφοδέλτια υπάρχουν και πολλοί επιστήμονες, όπως ο σεισμολόγος Σταύρος Τάσσος.

Επίσης, με το ΚΚΕ κατεβαίνει και ο Βασίλης Νικάκης, πρώην διεθνής διαιτητής. Στο Επικρατείας συμμετέχει και ο Κώστας Πετρόπουλος, πρώην προπονητής της εθνικής ομάδας μπάσκετ.

Keywords
Τυχαία Θέματα