Εκτός Λευκού Οίκου ο Σκαραμούτσι μετά τις επιθέσεις σε δημοσιογράφους

18:11 2/8/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΕκτός Λευκού Οίκου ο Σκαραμούτσι μετά τις επιθέσεις σε δημοσιογράφουςΤετάρτη, Αύγουστος 2, 2017 - 18:11

Δέκα ημέρες μετά την πρόσληψή του ως διευθυντή Επικοινωνίας του Ντόναλντ Τραμπ, ο Αντονι Σκαραμούτσι είδε και αυτός την πόρτα της εξόδου του Λευκού Οίκου, πίσω από τον Ελληνοαμερικανό προσωπάρχη Ρέινς Πρίμπους και τον εκπρόσωπο Τύπου Σον Σπάισερ.

Η είδηση της απόλυσης του πρώην οικονομολόγου της Wall Street, από τον αντικαταστάτη του Πρίμπους, Τζον Κέλι, ακολουθήθηκε από ένα χαιρέκακο tweet

του προέδρου Τραμπ, στο οποίο ανέφερε λακωνικά ότι «είναι μια υπέροχη μέρα για τον Λευκό Οίκο».

Ο Λευκός Οίκος επιβεβαίωσε ότι δεν ήταν ικανοποιημένος με την απόδοση του Σκαραμούτσι, ωστόσο κερασάκι στην τούρτα υπήρξε η άνευ προηγουμένου επίθεσή του σε συναδέλφους του με εκφράσεις πεζοδρομίου, «ακατάλληλες για ένα άτομο σε αυτήν τη θέση». Μιλώντας τηλεφωνικά σε δημοσιογράφο των «New York Times», είχε αποκαλέσει «γ...ο παρανοϊκό σχιζοφρενή» τον Πρίμπους και είχε κατηγορήσει τον υπεύθυνο για θέματα στρατηγικής Στίβ Μπάνον ότι «ρουφάει το ίδιο του το π...ί».

Οι χρήστες του twitter «γλέντησαν» την απομάκρυνσή του, συγκρίνοντας τη δεκαήμερη θητεία του σχεδόν με τα πάντα, ενώ υπήρξε και το σχόλιο «ο Σκαραμούτσι μπορεί να μην καταφέρνει να ρουφήξει το π...ί του, ωστόσο μπορεί σίγουρα να γ...ει τον εαυτό του». Στο ψιλό τον είχε πάρει λίγες μέρες νωρίτερα και ένας Βρετανός φαρσέρ, ο οποίος του έστειλε e-mail υποδυόμενος τον Πρίμπους και τον παρέσυρε σε κωμικοτραγικό διάλογο.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα