Ελευθερία Ρήγου: Ολική επαναφορά

16:28 2/8/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΕλευθερία Ρήγου: Ολική επαναφοράΤετάρτη, Αύγουστος 2, 2017 - 16:28

Η Ελευθερία Ρήγου «μεταμορφώθηκε» ξανά! Η γνωστή ηθοποιός, που είχε σοκάρει τους θαυμαστές της πριν από τρία χρόνια, όταν επανήλθε στο καλλιτεχνικό προσκήνιο έχοντας πάρει πολλά κιλά, είναι πλέον και πάλι μια κομψή γυναίκα.

Απόδειξη; Η φωτογράφιση που έκανε για την παιδική παράσταση όπου θα πρωταγωνιστήσει τη νέα χειμερινή σεζόν.

Η Ελευθερία, που στις αρχές των 90s μέσα από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους

της σε δημοφιλή τηλεοπτικά σίριαλ συγκαταλεγόταν στις πιο ωραίες γυναίκες ηθοποιούς, πέρασε μία πολύ δύσκολη φάση στη ζωή της. Ηρθε αντιμέτωπη με την κατάθλιψη, που την κράτησε πίσω και της δημιούργησε σοβαρές διατροφικές διαταραχές.

Ομως αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και φαίνεται να τα καταφέρνει, καθώς έχει χάσει περισσότερα από 20 κιλά. «Συνειδητοποίησα πως είχα παραμορφωθεί πολύ, δεν θύμιζα σε τίποτα την παλιά μου εικόνα, ταρακουνήθηκα, έπαθα σοκ και έτσι μπήκα στη διαδικασία να κάνω δίαιτα και να χάσω κιλά. Δεν θέλω όμως με τίποτα να επιστρέψω στην ανορεκτική σιλουέτα μου, πέταγαν τα κόκαλά μου, δεν φαινόμουν υγιής» είχε δηλώσει πέρυσι, όταν έχασε τα πρώτα παραπανίσια κιλά της. Και συνέχισε απτόητη, επιτυγχάνοντας να ανακτήσει την κομψή σιλουέτα της.

Στο «Χρυσό Αρισμαρί»

Τη φετινή σεζόν επιστρέφει στο θέατρο με το «Χρυσό Αρισμαρί» της Κέλλυς Σταμουλάκη, που θα ανέβει στο θέατρο Ηβη. Πρόκειται για μια παράσταση που αναδεικνύει την ανιδιοτέλεια ως ύψιστη αρετή, δίνοντας νόημα στην αγάπη, στη φιλία και στη σχέση γονιών - παιδιών, την αρμονική σχέση των ανθρώπων με τα ζώα, πλέκοντας αριστοτεχνικά τις έννοιες της ατόφιας αγάπης και της αλληλεγγύης.

Στην παράσταση, η Ελευθερία Ρήγου μάς αποκαλύπτει τα μυστικά των ξωτικών του δάσους και είναι εντυπωσιακό πόσο έχει αλλάξει από την προηγούμενη -περσινή- παράσταση «Οι ένοχοι», στην οποία πρωταγωνιστούσε. Στο «Χρυσό Αρισμαρί» θα δούμε, επίσης, τον Τάσο Χαλκιά να συνθέτει ένα ξεκαρδιστικό δίδυμο με την Ευτυχία Φαναριώτη και τον Ορέστη Τρίκα να μας ταξιδεύει στο «Εμείς».

Μαζί τους ένας 15μελής θίασος, με τη ζωντανή μουσική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, με μαέστρο τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Βυθισμένη στην κατάθλιψη

Η Ελευθερία Ρήγου, μιλώντας πρόσφατα στην εφημερίδα «Ορθόδοξη Αλήθεια», αποκάλυψε ότι υπέφερε για πολλά χρόνια από κατάθλιψη και μελαγχολία. Βίωσε μια κατάσταση που την πήγε πολύ πίσω στα επαγγελματικά της, αλλά και στην προσωπική ζωή της. Ενιωθε αδιαφορία για όλα, αναβλητικότητα που δεν μπορούσε να παλέψει.

Είχε αποδιοργανωθεί, χωρίς να μπορεί να το ελέγξει. Είχε για μεγάλο διάστημα χαμηλή αυτοεκτίμηση. Ενιωθε θλίψη και απελπισία, είχε κλειστεί στον εαυτό της, ήταν συνέχεια κουρασμένη, απογοητευμένη από τα πάντα. Της πήρε περίπου έναν χρόνο να το ξεπεράσει, ακολουθώντας φαρμακευτική αγωγή και με την υποστήριξη ψυχολόγου, όπως αποκάλυψε.

Κρίσεις πανικού

«Είχα μια μελαγχολία που ενοχλούσε πιο πολύ τους ανθρώπους της οικογένειάς μου. Εμένα όχι. Είχα ταμπουρωθεί μέσα σε αυτήν τη μελαγχολία. Επειτα ήρθε η έλλειψη ενέργειας. Βαριόμουν ακόμα και να ντυθώ. Να μαγειρέψω. Να κάνω τις καθημερινές δουλειές. Γενικά βαριόμουν να ζήσω. Αρνιόμουν τη ζωή. Και μετά πάθαινα κρίσεις πανικού. Σοβαρές. Που ανησύχησαν τη μητέρα μου πρώτα και με τη δική της παρακίνηση και επιμονή επισκέφτηκα κάποιον ειδικό» δήλωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον έφηβο γιο της.

«Ενιωθα πως έπρεπε να τον προστατεύσω από τις επιπτώσεις της κατάστασης που βίωνα και προσπαθούσα να έχω φυσιολογική συμπεριφορά όσο βρισκόμαστε μαζί. Παρ’ όλα αυτά ήξερα πως τον προβλημάτιζε κάτι στη συμπεριφορά μου όσο εγώ το έπαιζα ηθοποιός μπροστά του» είπε, αποκαλύπτοντας ακόμη ένα ισχυρό κίνητρο για να παλέψει με το τέρας της κατάθλιψης!

Ελευθερία ΡήγουΧρυσό ΑρισμαρίΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα