Οριστικά εκτός Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ο Φιλιππίδης

17:45 2/8/2017 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΟριστικά εκτός Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ο ΦιλιππίδηςΤετάρτη, Αύγουστος 2, 2017 - 17:45

Είναι πλέον οριστικό! Ο Κώστας Φιλιππίδης δεν θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που ξεκινάει την Παρασκευή στο Λονδίνο.

Ο κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ στο επί κοντώ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από τα αποτελέσματα της οποίας προέκυψε ότι δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού και έτσι αποφασίστηκε να μη δώσει το «παρών» στο μεγάλο ραντεβού της σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος κατέθεσε προχθές αγωγή (αξιώνοντας αποζημίωση ύψους 538.000

ευρώ) στη διοίκηση του ΟΑΚΑ, με αφορμή τον τραυματισμό που υπέστη στο κλειστό προπονητήριο στίβου εξαιτίας μια λακκούβας και του στέρησε τη δυνατότητα να συμμετάσχει και στα Diamond League σε Παρίσι (1/7), Λοζάνη (6/7), Ραμπάτ (16/7) και Μονακό (27/7).

Φαβορί η Στεφανίδη

Στο Λονδίνο βρίσκεται πάντως από χθες η Κατερίνα Στεφανίδη, που είναι και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο επί κοντώ. «Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από εμένα» δήλωσε.

Η αποστολή μας θα πάρει μέρος στους αγώνες με 20 αθλητές και αθλήτριες και συγκεκριμένα τους Τσάκωνα, Δουβαλίδη, Καραλή, Τεντόγλου, Τσιάμη, Αναστασάκη, Κυριαζή, Παπαμιχαήλ, Μπελιμπασάκη, Βασιλείου, Πεσιρίδου, Γκούσιν, Αλεξούλη, Παπαχρήστου, Αναγνωστοπούλου, Ντρισμπιώτη, Ζαπουνίδου, Ρεμπούλη, Πριβιλέτζιο.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα