Εκοψε ντομάτες-γίγαντες

14:57 1/8/2014 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΕκοψε ντομάτες-γίγαντεςΠαρασκευή, Αύγουστος 1, 2014 - 14:55

Θέση στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις ένας συνταξιούχος αγρότης από τη Ρόδο που κατάφερε να βγάζει από το μποστάνι του ντομάτες σε μέγεθος καρπουζιού!

Ο Μεμέτ Ρεΐς, που παλαιότερα εργαζόταν ως οδοκαθαριστής στον Δήμο Ρόδου αλλά τώρα έχει συνταξιοδοτηθεί, δικαιούται να καμαρώνει όχι μόνο για την ποιότητα, αλλά και για το... μέγεθος που έχουν οι ντομάτες που καλλιεργεί στον κήπο του σπιτιού του μαζί με άλλα κηπευτικά. Οταν είπε στους φίλους του στο καφενείο ότι η μεγαλύτερη ντομάτα την οποία έκοψε

μέχρι στιγμής φέτος είχε βάρος 1.480 γραμμάρια, εκείνοι έβαλαν τα γέλια και αμφισβήτησαν τα λεγόμενά του. Βέβαια, αυτό είχε γίνει στις αρχές του καλοκαιριού και η ντομάτα είχε ήδη γίνει... σαλάτα. Ετσι ο παραγωγός δεν μπορούσε να αποδείξει τον ισχυρισμό του.

Ομως, το μποστάνι εξακολούθησε να βγάζει ντομάτες-«τέρατα» και έτσι ο Ρις άφησε άφωνους όλους όσοι τον κορόιδευαν, παρουσιάζοντάς τους μια ντομάτα που ζυγίζει ένα κιλό και κάτι γραμμάρια! Ετσι, όταν εκείνοι έμειναν άφωνοι, τους αποκάλυψε ότι περιμένει να ωριμάσουν και οι υπόλοιπες, που το βάρος τους κυμαίνεται από 800 γραμμάρια έως και λίγο περισσότερο από ένα κιλό! Σε όσους τον ρωτούν τι βάζει και πετυχαίνει τέτοια αποτελέσματα, απαντά ότι χρησιμοποιεί αντί για λίπασμα... κοπριά από κουνέλια!

Keywords
Τυχαία Θέματα