Εισ...πνοή στην απόλαυση από την εταιρία MyVape ηλεκτρονικό τσιγάρο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕισ...πνοή στην απόλαυση από την εταιρία MyVape ηλεκτρονικό τσιγάροΠέμπτη, Μάιος 12, 2016 - 17:47

Τώρα και στην Ελλάδα τα αγγλικά χειροποίητα υγρά ατμίσματος Perino London, υψηλής ποιότητας και μέγιστης ασφάλειας για τον καταναλωτή. Τα εισήγαγε αποκλειστικά η εταιρία MyVape και τα έχει διανείμει σε όλα τα καταστήματά της.

Με ιδιαίτερες και γκουρμέ γεύσεις, όπως Sun Kiss (τάρτα λεμονιού με κρέμα), Yo Yogi (γεύση φρεσκοψημένης μηλόπιτας με ώριμο γλυκό πεπόνι και ζουμερό πράσινο μήλο), Cream Berry (γλυκιά κρέμα που περιβάλλεται από φρέσκιες, απόλυτα ώριμες, φράουλες) έχει ενθουσιάσει ήδη τους φίλους του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Τα Perino London e-liquids ξεχωρίζουν για τις μοναδικές γεύσεις που αναδεικνύουν σε κάθε εισπνοή μέσω του ατμίσματος. Φημίζονται για τους αρμονικούς συνδυασμούς και την ποιότητα γεύσεων που περιέχει κάθε μπουκαλάκι των 30ml.

Η MyVape εισήγαγε και τις 2 σειρές υγρών της Perino London. Τα Perino με 50% VG - 50% PG (VG: φυτική γλυκερίνη και PG: πολυπροπυλενογλυκόλη) για τον καλύτερο συνδυασμό ατμού και γεύσης και την σειρά FUTURE με 70% VG - 30% PG για τους λάτρεις του απαλού ατμίσματος.

Οι γεύσεις των υγρών Perino είναι: Gold, Sun Kiss, Yo Yogi, Rhubarb & Custard, Oliver Twist, East India, Cream Berry, After Dark και των υγρών Future, είναι: Breakfast Milk, Pears & Peaches, Pralines & Cream, Strawberry Cupcake.

Μπορείτε να τα βρείτε μόνο στα καταστήματα ηλεκτρονικού τσιγάρου MyVape (14 στην Αττική και 6 στην υπόλοιπη Ελλάδα): http://myvape.gr/stores/

Keywords
Τυχαία Θέματα