Εικόνες «ακμής» και παρακμής εντός και εκτός Κοινοβουλίου

14:58 9/6/2016 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος Εικόνες «ακμής» και παρακμής εντός και εκτός ΚοινοβουλίουΠέμπτη, Ιούνιος 9, 2016 - 14:57

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Δίμετρες sexy αστυνομικίνες,εθνοπατέρες με γυαλιά-καθρέφτες και μια «κακόμοιρη» ελιά που έχει μετατραπεί σε σταχτοδοχείο

Καλοκαιρινή ραστώνη χτύπησε χθες τη Βουλή. Στα... ωραία πράσινα μάτια της στήλης μας έπεσαν εικόνες Κοινοβουλίου τις οποίες αξίζει να θαυμάσετε!


Εικόνα πρώτη: Ενα τσούρμο κούκλες, δίμετρες αστυνομικίνες,

σωστά μοντέλα, μόλις τελειώνει η βάρδια βάζουν τα ψηλοτάκουνα και κατεβαίνουν λικνιστές τη σκάλα.
Εικόνα δεύτερη: Στο θερινό μπαλκονάκι της Βουλής η κακόμοιρη ελιά έχει γίνει σταχτοδοχείο! Οι ρίζες της έχουν γεμίσει αποτσίγαρα. Στη δε γλάστρα από κάτω φιγουράρει και η ποντικοπαγίδα!
Εικόνα τρίτη: Δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν κάθε φορά οι βουλευτές μας. Ο φοβερός βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Δημήτρης Καβαδέλλας κυκλοφορεί εντός του Κοινοβουλίου με τα μπλε γυαλιά-καθρέφτες, ως αναπόσπαστο κομμάτι της επιβλητικής παρουσίας του. Η δε Αννα Βαγενά του ΣΥΡΙΖΑ με σαγιονάρα και λουλουδάτο πουκάμισο πηγαινοερχόταν στο εντευκτήριο.
Εικόνα τέταρτη: Οι κουρτίνες των διαδρόμων ανέμισαν από τον «αέρα αλλαγής Βούτση» που φυσάει στη Βουλή. Ο αεράτος πρόεδρος έχει σήμερα στη μία μετά το μεσημέρι εφ' όλης της «κοινοβουλευτικής του ζωής» συνέντευξη με τους συντάκτες της Βουλής, δηλαδή μαζί μας!

Η ελιά έχει μετατραπεί σε σταχτοδοχείο. Οι δίμετρες αστυνομικίνες με τα ψηλοτάκουνα. Ο Δημήτρης Καβαδέλλας με τα γυαλιά-καθρέφτες. Η Αννα Βαγενά

Οι (φωνητικές) ικανότητες του Χρήστου Αξελού

«Ξεφυλλίζοντας απόψε τα όνειρά μου, να περάσει όπως όπως η βραδιά μου» τραγουδούσε χθες βράδυ ο δημοσιογράφος Χρήστος Αξελός, δοκιμάζοντας τις τραγουδιστικές ικανότητές του, και το «βουλευτικό τραπέζι» πλάι του παρακολουθούσε. Ολα αυτά συνέβησαν στο V4 bistro του πρώην υπουργού Μιχάλη Παπαδόπουλου, παρουσία των βουλευτών Βασίλη Γιόγιακα, (Θεσπρωτίας της ΝΔ) και Χρήστου Μπουκώρου (Μαγνησίας). Ηταν ένα νυχτερινό νεοδημοκρατικό πηγαδάκι, από αυτά που δεν γλιτώνουν με τίποτε από τη στήλη μας.

Χέλια Μεσολογγίου στο πράσινο τραπέζι



Ωραίο πασοκικό παρεάκι στήθηκε στο αγαπημένο μου Μεσολόγγι, μεταξύ των πρώην υπουργών Κώστα Σκανδαλίδη και Γιάννη Κουτσούκου. Οι δυο τους επέστρεφαν από τα Γιάννενα, όπου είχαν πάει επίσκεψη στον Βαγγέλη Αργύρη, τον παλιό υπουργό Γεωργίας, και έκαναν μια στάση να δουν τον επίσης φίλο τους βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Κωνσταντόπουλο. Κάθισαν στη λιμνοθάλασσα και απόλαυσαν τα περίφημα χέλια Μεσολογγίου, που παρεμπιπτόντως μπορούν να αναστήσουν με τη γεύση τους μέχρι και το ΠΑΣΟΚ. Χρησιμοποίησέ τα, Φώφη μου...

(!)



Καημένο κράτος του ΣΥΡΙΖΑ! Εφτασε η Αστυνομία να έχει ανάγκη την ιδιωτική και δη τη βουλευτική πρωτοβουλία για να κινήσει τις μηχανές της. Μπράβο λοιπόν στον Δημήτρη Καμμένο, βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ., που ανέλαβε και έκανε σέρβις σε 20 μηχανές της Τροχαίας Αττικής, οι οποίες ήταν σχεδόν σε αχρηστία!

Keywords
Τυχαία Θέματα