Βασιλικός γάμος στο δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου

14:29 9/6/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΒασιλικός γάμος στο δημαρχείο Παλαιού ΦαλήρουΠέμπτη, Ιούνιος 9, 2016 - 14:28

Νύφη και μαμά η Νάντια Χαλαμανδάρη! Η Ελληνίδα δημοσιογράφος και ο Ισπανός πρίγκιπας Φερνάντο Γκόμες Αθέμπο υποδέχτηκαν την περασμένη Κυριακή τον γιο τους, ενώ τρεις μέρες νωρίτερα είχαν ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης στο δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου, όπου τελέστηκε ο γάμος τους κάτω από άκρα μυστικότητα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ισπανικού περιοδικού «Hola!», που στο εξώφυλλό του φιλοξένησε φωτογραφία των νεονύμφων, στην τελετή δεν παραβρέθηκε κανένα μέλος της βασιλικής

οικογένειας της Ισπανίας, γεγονός που έκανε εντύπωση αφού ο γαμπρός είναι πρώτος ξάδερφος του βασιλιά Φελίπε.

Οσο για τη λαμπερή νύφη; Εμφανίστηκε στο δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου -περιοχή στην οποία μεγάλωσε- με κομψότατο λευκό, ριχτό, νυφικό, το οποίο είχε λεπτομέρειες από δαντέλα, ενώ είχε αφήσει τα μαλλιά της ελεύθερα -σε ελαφρές μπούκλες- να πέφτουν στους ώμους της. Ο Φερνάντο Γκόμες Αθέμπο επέλεξε σκούρο κοστούμι, συνδυασμένο με μπλε μοβ γραβάτα.

Ο 41 ετών γαλαζοαίματος είναι ο μικρότερος γιος της Ινφάντα Πιλάρ, αδελφής του τέως βασιλιά Χουάν Κάρλος, ο οποίος παρέδωσε τον ισπανικό θρόνο στον γιο του Φελίπε το 2014.

«Σύγχρονη Σταχτοπούτα»

Ο Φερνάντο, δε, υπήρξε παντρεμένος επί σειρά ετών με τη Μόνικα Μαρτίν Λουκέ, από την οποία έχει πάρει διαζύγιο. Τότε ο γάμος του είχε «πρωταγωνιστήσει» στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Το love story του ζευγαριού, που έκανε πολλούς να χαρακτηρίσουν τη Χαλαμανδάρη «σύγχρονη Σταχτοπούτα», άρχισε πέρυσι το καλοκαίρι στην Ελλάδα, με τους δυο τους να κάνουν τη διαδρομή Μαδρίτη - Αθήνα πολύ συχνά. Η επικοινωνία τους μέσα από τα social media φανέρωσε από την αρχή πως η καλοκαιρινή τους γνωριμία δεν θα ξεχνιόταν τόσο εύκολα. Κάπως έτσι, ο έρωτάς τους άνθισε, έγινε πιο δυνατός και οι δυο τους κατάλαβαν πως ήταν πλασμένοι ο ένας για τον αλλον. Η εγκυμοσύνη της Νάντιας ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία τους. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι το ζευγάρι θα εγκατασταθεί με τον γιο του μόνιμα πια στη Μαδρίτη.

Τελευταία δημόσια εμφάνιση της Χαλαμανδάρη και του Φερνάντο ήταν πριν από λίγες μέρες στην παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στην αποστολή των Αγώνων του Ρίο της Βραζιλίας.

Να πούμε ότι η δημοσιογράφος πρωτοσυστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του Star, όταν πριν από περίπου 10 χρόνια παρουσίαζε το «Αντι-δελτίο» (μια σατιρική εκδοχή της επικαιρότητας) στο πλευρό του Γιάννη Παπαμιχαήλ, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα