Δύσκολες ώρες για τη Βιβή Tσιάμη

SHOWBIZΔύσκολες ώρες για τη Βιβή TσιάμηΤρίτη, Ιούνιος 14, 2016 - 17:39

Το γνωστό μοντέλο έχασε την αγαπημένη μητέρα του Βασιλική, που νοσηλευόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα σε κρίσιμη κατάσταση

Δύσκολες ώρες για τη Βιβή Τσιάμη. Το γνωστό μοντέλο και πρώην σύντροφος του μπασκετμπολίστα Γιώργου Πρίντεζη έχασε τη μητέρα της Βασιλική. Το δυσάρεστο γεγονός ανακοινώθηκε από την ίδια μέσα από τη σελίδα της στο facebook.

Στην

ανάρτησή της, μάλιστα, η Βιβή ενημέρωσε τον κόσμο και για τον τόπο και τον χρόνο της κηδείας της μαμάς της (έγινε χθες, στις 6 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Μαρκόπουλο Αττικής).

Η Βασιλική Τσιάμη νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε κρίσιμη κατάσταση και η κόρη της δεν έλειψε στιγμή από το πλευρό της. Συχνά, μάλιστα, ένιωθε την ανάγκη να μοιράζεται τα συναισθήματά της με τους διαδικτυακούς φίλους της, κάνοντας συγκινητικές αναρτήσεις. «Να αγκαλιάζετε και να δίνετε ευκαιρίες στους ανθρώπους που αγαπήσατε ή αγαπάτε. Τώρα. Τώρα που εσείς μπορείτε και εκείνοι τα αποδέχονται ή σας τα δίνουν αντίστοιχα...» είχε γράψει λίγο πριν από τον θάνατο της μητέρας της.

Keywords
Τυχαία Θέματα