Κολομβία: Χειροπέδες στη «διαβολογυναίκα» των καρτέλ

ΚΟΣΜΟΣΚολομβία: Χειροπέδες στη «διαβολογυναίκα» των καρτέλΤρίτη, Ιούνιος 14, 2016 - 16:51

Σε ηλικία μόλις 22 ετών πρόλαβε να γίνει ο φόβος και ο τρόμος των Κολομβιανών, όμως η εγκληματική «καριέρα» της έλαβε τέλος. Η αστυνομία συνέλαβε τη Γιούρι Πατρίτσια Σάντσες, τη δολοφόνο την οποία άπαντες αποκαλούν «διαβολογυναίκα».

Εδώ και καιρό το όνομά της φιγούραρε στις πρώτες θέσεις της λίστας με τις πιο επικίνδυνες γυναίκες της χώρας. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που της πέρασαν χειροπέδες στην πόλη Μοντερία, εμπλέκεται στις δολοφονίες 14 ατόμων, μεταξύ των

οποίων και 7 αστυνομικών. Κέρδισε το παρατσούκλι «διαβολογυναίκα», όταν σε μικρή ηλικία εγκατέλειψε την οικογένειά της και απαρνήθηκε τις θρησκευτικές πεποιθήσεις τους, για να ενταχθεί στους Cobra Dos, που αποτελούν παρακλάδι της Usuga, μίας από τις ισχυρότερες εγκληματικές οργανώσεις της χώρας.



Με τη δράση της κατάφερε να δώσει άλλη διάσταση στο παρατσούκλι της. Αρχικά κέρδισε την εμπιστοσύνη των μελών της συμμορίας στις οδομαχίες για το ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Αδίστακτη δολοφόνος

Στη συνέχεια εξελίχθηκε σε αδίστακτη πληρωμένη δολοφόνο, η οποία εκτελούσε τα θύματα που επέλεγε η οργάνωση. Μάλιστα, η Σάντσες συνέλεγε η ίδια τις πληροφορίες για τους πολίτες που θα μπορούσε να εκβιάσει η οργάνωση. Θύματά της ήταν βιομήχανοι, αγρότες ή εργάτες, οι οποίοι αρνούνταν να πληρώσουν «προστασία», ή έφηβοι που δεν δέχονταν να στρατολογηθούν στην οργάνωση για το εμπόριο ναρκωτικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα