Δυο νύφες σε γάμο σαν παραμύθι!

ΚΟΣΜΟΣΔυο νύφες σε γάμο σαν παραμύθι!Τρίτη, Σεπτέμβριος 20, 2016 - 18:05

Μπλόγκερ μόδας παντρεύτηκε την αγαπημένη της δίπλα στη θάλασσα

Ηταν ένας γάμος που έμοιαζε να έχει βγει από παραμύθι και αποδείχθηκε, στιλιστικά, ικανός να μπει στο σάιτ της ισπανικής «Vogue».

Η διάσημη μπλόγκερ μόδας από την Ισπανία Αΐντα Ντομενέχ (Dulceida) παντρεύτηκε δίπλα στη θάλασσα στη Βαρκελόνη την εδώ και έναν χρόνο αγαπημένη της Αλμπα Πολ Φερέρ σε μια τελετή που ακολούθησε την παράδοση, αφού και οι δύο νύφες συνοδεύτηκαν από τους πατεράδες τους, με ανοιχτόμυαλη πια στάση απέναντι στο τι σημαίνει

γάμος.

Η Ντομενέκ φόρεσε ένα στράπλες, σχεδόν πριγκιπικό νυφικό, που συνδύασε με ένα χρυσαφί στέμμα, και στη συνέχεια, για το γλέντι, επέλεξε ένα φόρεμα από δαντέλα, ενώ η Φερέρ διάλεξε μια απολύτως σικ ολόλευκη φόρμα με σακάκι.

Ολα τα ρούχα έφεραν την υπογραφή του Ισπανού σχεδιαστή Ze Garcia. Οι δύο νύφες περπάτησαν μπροστά από τον ιερέα υπό τους ήχους του τραγουδιού «Let it go» από την ταινία «Frozen», ενώ τις βέρες, της εταιρίας Tous, τους πέρασαν οι κουμπάροι τους, ο ηθοποιός Χαβιέ Κάλβο και ο μουσικός Κάρλος Σάντνες.

Το Instagram γέμισε φωτογραφίες και βίντεο από τον ονειρικό γάμο τόσο από τις ίδιες τις νύφες όσο και από τους καλεσμένους. Το ζευγάρι τώρα βρίσκεται για μήνα του μέλιτος στο νησί της Μενόρκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα