«Sugar babies» με τις ευλογίες της οικογένειας

ΚΟΣΜΟΣ«Sugar babies» με τις ευλογίες της οικογένειαςΤρίτη, Σεπτέμβριος 20, 2016 - 17:49

Οι φοιτήτριες Χόλι, Κλόβερ εξυπηρετούν τις ανάγκες ανδρών μεγαλύτερης ηλικίας και βγάζουν τα έξοδά τους

Λατρεύουν να εξυπηρετούν τις ανάγκες κυρίων μεγαλύτερης ηλικίας, των λεγόμενων «sugar daddies», μια και αυτό τούς εξασφαλίζει τα χρήματα που θέλουν να ξοδεύουν στην καθημερινότητά τους, αλλά και για τις σπουδές τους.

Μόνο δύο από τις εκατοντάδες φοιτήτριες στη Βρετανία που εξασκούν «στοχευμένα» το αρχαιότερο επάγγελμα -έστω κι αν δεν το παραδέχονται- τόλμησαν να εμφανιστούν στην τηλεόραση

και να πουν τη δική τους άποψη για το θέμα. Υποστήριξαν μάλιστα ότι οι γονείς τους όχι μόνο δεν ενοχλούνται, αλλά είναι και ευχαριστημένοι με αυτό που κάνουν οι κόρες τους. Αν και προσπάθησαν να πείσουν ότι δεν παίρνουν τα χρήματα από ευκατάστατους, πολύ μεγαλύτερούς τους άντρες με αντάλλαγμα το σεξ, τελικά τους «ξέφυγε» ότι κάποιες φορές συμβαίνει.

Η Χόλι και η Κλόβερ βρέθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning Britain» δηλώνοντας ότι είναι «sugar babies». Ο παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν τις κατηγόρησε ότι ουσιαστικά εκπορνεύονται, με εκείνες να απαντούν ότι με τα χρήματα που λαμβάνουν από τους ευκατάστατους κυρίους για να περνούν χρόνο μαζί τους πληρώνουν τις σπουδές τους. Η Κλόβερ δήλωσε ότι έχει βγει με 15 άντρες που γνώρισε μέσω σχετικής ιστοσελίδας και ότι κατά μέσο όρο βγάζει γύρω στα 900 ευρώ τον μήνα. Από έναν από αυτούς όμως κατάφερε να βγάλει πάνω από 9.000 ευρώ, όπως ομολόγησε.

Η Χόλι, από την άλλη, αποκάλυψε ότι έχει βγει με πέντε «sugar daddies», τους οποίους συναντούσε τρεις ή τέσσερις φορές τον μήνα και πως κι εκείνη συνήθως βγάζει 900 ευρώ μηνιαίως. Και οι δύο φοιτήτριες επέμεναν ότι έχουν την πλήρη στήριξη της οικογένειάς τους. «Τον πατέρα μου δεν τον πειράζει και είναι πιο ευτυχισμένος που με βλέπει χαρούμενη με αυτό που κάνω» είπε χαρακτηριστικά η Χόλι.

Συγκεκριμένα όρια

Αρχικά οι φοιτήτριες επέμεναν ότι η σχέση που αναπτύσσουν με τους «sugar daddies» έχει συγκεκριμένα όρια. «Εγώ συνήθως έχω πλατωνική σχέση, χωρίς επαφή» είπε η Χόλι και η Κλόβερ συμφώνησε. Λίγο αργότερα όμως η Κλόβερ αποκάλυψε ότι τουλάχιστον μία φορά ερωτεύτηκε τον άντρα που συναντούσε και είχε ειδύλλιο μαζί του. Εκμυστηρεύτηκε δε ότι της πλήρωνε τα εισιτήρια για να ταξιδεύει αεροπορικώς μέχρι τη Βοστόνη των ΗΠΑ προκειμένου να τον συναντάει.
Στην εκπομπή παρενέβη ο Ντάρεν, ο οποίος δήλωσε ότι είναι «sugar daddy» και παραδέχτηκε ότι το κάνει αποκλειστικά για το σεξ.

Keywords
Τυχαία Θέματα