Διαρρήκτης τα 'τσουξε και συνελήφθη

ΡΕΠΟΡΤΑΖΔιαρρήκτης τα 'τσουξε και συνελήφθηΠέμπτη, Δεκέμβριος 21, 2017 - 15:44

«Μούσκεμα» τα έκανε επίδοξος κλέφτης, ο οποίος κόπηκε από σπασμένο τζάμι στην προσπάθειά του να διαρρήξει ένα σπίτι στην περιοχή του Τυμπακίου στο Ηράκλειο.

Από την αιμορραγία έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο έδαφος, όπου τον εντόπισαν οι αστυνομικοί!
Ο νεαρός Πακιστανός φαίνεται πως είχε καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ προτού αποφασίσει να δράσει, γύρω στις 17.30 της Τρίτης. Αρχικά, η τύχη ήταν με το μέρος του, αφού

μπήκε σε αποθήκη και έκλεψε εργαλεία, στη συνέχεια έσπασε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στον δρόμο, αρπάζοντας από το εσωτερικό του 300 ευρώ και άλλα αντικείμενα. Στη συνέχεια, θέλησε να μπει και σε ένα σπίτι για να κλέψει κι έτσι έσπασε ένα τζάμι.

Γέμισε αίματα

Ομως, στην προσπάθειά του να γλιστρήσει μέσα στο διαμέρισμα, κόπηκε βαθιά, με αποτέλεσμα να αρχίσει να αιμορραγεί και να γεμίσει το σπίτι με αίματα! Τρεκλίζοντας, προκάλεσε φθορές στο εσωτερικό, προσπαθώντας να βρει κάτι αξίας για να κλέψει και φεύγοντας πήρε τα κλειδιά αυτοκινήτου που βρήκε στον πάγκο. Ομως, δεν κατάφερε να το εντοπίσει, καθώς λιποθύμησε έξω από το σπίτι και εκεί συνελήφθη τελικά από τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με τις Αρχές, ο νεαρός, ο οποίος βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα, οδηγήθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών για τις πρώτες βοήθειες και από εκεί στον εισαγγελέα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα