Εξαφάνιση «γρίφος»!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕξαφάνιση «γρίφος»!Πέμπτη, Δεκέμβριος 21, 2017 - 15:39

❱❱ Πού στρέφονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 26χρονης που άνοιξε η γη και την κατάπιε

Από την
Εύα Παπαδάτου

Ενα νέο θρίλερ εξαφάνισης βρίσκεται σε εξέλιξη, αυτήν τη φορά μιας 26χρονης από τον Ασωπό Λακωνίας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης.

Σύμφωνα με την οικογένεια και τους φίλους της Ηλιάννας Σταμαδιανού, για την οποία έχει εκδοθεί Silver Alert από τη Γραμμή Ζωής, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο

να έχει καταφύγει σε κάποιο μοναστήρι. Σε αντίθετη περίπτωση, θεωρούν ότι θα κινείται στη Θεσσαλία με το λευκό αυτοκίνητό της.

Οι φίλοι της απευθύνουν έκκληση μέσω των social media, και ειδικότερα του facebook, σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί τους.

«Το πιθανότερο είναι ότι κυκλοφορεί στην περιοχή της Λάρισας ή του Βόλου με ένα λευκό Toyota Yaris, με αριθμό κυκλοφορίας ΑΚΜ 3960.

Παρακαλούμε, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά μήπως πέσει κάτι στην αντίληψή σας. Είναι μεσαίου ύψους, ντυμένη με μαύρο τζιν παντελόνι και γκρενά πουλοβεράκι, έχει κατσαρά μαύρα μαλλιά τα οποία συνήθως δένει σε αλογοουρά. Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι μπορεί να βρίσκεται σε κάποιο μοναστήρι στην περιοχή αυτή. Θα πρέπει να ερευνηθούν τα μοναστήρια εκεί» γράφουν οι φίλοι της στο facebook, παρακαλώντας όποιον μένει κοντά σε κάποιο μοναστήρι να τους ειδοποιήσει αν δει παρκαρισμένο κάπου εκεί κοντά το αυτοκίνητό της.

«Νεκρό» το τηλέφωνο

Η κοπέλα έφυγε με το αυτοκίνητό της από τη Λακωνία και από τότε το τηλέφωνό της παραμένει νεκρό, ενώ, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δεν πέρασε από τον κοντινότερο σταθμό διοδίων (Μορέας). Οι γονείς και η αδερφή της φοβούνται για το χειρότερο, καθώς η Ηλιάννα αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας.

«Μια παράκληση στον κόσμο, να κοιτάζουν τα στενά, μπορεί να είναι παρκαρισμένο το αυτοκίνητο και αυτή να είναι κάπου αλλού. Εχουμε κάτι στο μυαλό μας, ότι μπορεί να βρίσκεται προς Βόλο ή Λάρισα, ακόμα και στη Σπάρτη ή την Τρίπολη. Εχει ξαναφύγει από το σπίτι, αλλά έχει τηλεφωνήσει...» είπε η αδερφή της, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ήθελε να πάει κάπου, για να μείνει μόνη της.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα