«Δεν είμαι ο Μπεν δυστυχώς»

17:23 3/2/2015 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Δεν είμαι ο Μπεν δυστυχώς»Τρίτη, Φεβρουάριος 3, 2015 - 17:16

Ο νεαρός που ισχυριζόταν πως έχει κοινά στοιχεία με τον Μπεν Νίνταμ, το κατάξανθο αγόρι που εξαφανίστηκε το καλοκαίρι του 1991 στην Κω, όπου παραθέριζε με την οικογένειά του, λέει τώρα πως «μακάρι να ήμουν

ο Μπεν, αλλά δεν είμαι!».

Ο ίδιος αποκάλυψε στην «Espresso» ότι βγήκαν τα αποτελέσματα του τεστ DNA, από τα οποία προκύπτει ξεκάθαρα ότι δεν είναι ο χαμένος γιος της οικογένειας των Βρετανών! Τόνισε, όμως, ότι θα συνεχίσει τις προσπάθειές του να βρει τους βιολογικούς του γονείς.

Η «Espresso» επικοινώνησε με το άτομο που υποστηρίζει πως βγήκε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ».

Ο νεαρός αυτός είχε ισχυριστεί ότι έχει τα ίδια εκ γενετής σημάδια με τον αγνοούμενο Βρετανό και είχε προθυμοποιηθεί να δώσει γενετικό υλικό, προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση, ανταποκρινόμενος στο αίτημα των γονιών του Μπεν, οι οποίοι εδώ και 24 χρόνια δεν έχουν εγκαταλείψει τις προσπάθειες για να βρεθεί το παιδί τους. Εξάλλου κι ο ίδιος αναζητεί την οικογένειά του.

Αφού επιβεβαίωσε ότι όντως αυτός επικοινώνησε με την εκπομπή, αποκάλυψε ότι τα αποτελέσματα του γενετικού τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ήταν αρνητικά, πράγμα που τον απογοήτευσε: «Εδωσα DNA και από τη βρετανική πρεσβεία μού είπαν ότι δεν είμαι αυτός (σ.σ.: ο Μπεν). Εγώ ήθελα να βρω τους γονείς μου. Λογικό είναι να απογοητευτείς, όταν έχεις τέτοια ομοιότητα και σου έρθει τέτοια "καμπάνα". Εγώ έκανα μια αρχή και η προσπάθειά μου να βρω τους γονείς μου θα συνεχιστεί» δήλωσε ο νεαρός. «Δείχνει ότι θα ήθελε πολύ να είναι ο Μπεν, όχι μόνο γιατί αν αποδεικνυόταν κάτι τέτοιο, θα άλλαζε η ζωή του, αλλά γιατί θα έβρισκε τους βιολογικούς του γονείς» τόνισε ο πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Τσιγγάνων Γιάννης Χαλιλόπουλος, ο οποίος έχει μιλήσει με τον νεαρό και δηλώνει πρόθυμος να βοηθήσει στις έρευνες της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός που πίστευε ότι μπορεί να είναι ο χαμένος Μπεν είναι υιοθετημένος. Πριν από λίγο καιρό έμαθε από έναν συγγενή του την αλήθεια και αποφάσισε να ψάξει για τους πραγματικούς γονείς του.

Keywords
Τυχαία Θέματα