Νέα ανερχόμενα αστέρια κατακτούν το Hollywood

17:16 3/2/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Διανύουν οι περισσότερες εικοστή δεκαετία της ζωής τους και έχουν ήδη πρωταγωνιστήσει στις σκοτεινές αίθουσες κερδίζοντας ακόμη και βραβεία oscar. Δείτε τις νέες ηθοποιούς που κατακτούν το Hollywood με το ταλέντο και την ομορφιά τους.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η 25χρονη Dakota Johnson, κόρη της Melanie Griffith και του Don

Johnson, άρχισε να απασχολεί περισσότερο το κοινό μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «5o αποχρώσεις του γκρι», η οποία αναμένεται να σπάσει ρεκόρ στις πωλήσεις εισητηρίων.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η προσφάτως βραβευμένη στα SAG Awards για τη συμμετοχή της στην ταινία «Birdman», 26 χρονη Emma Stone, διεκδικεί πλεόν το oscar β” γυναικείου ρόλου. Τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω της, καθώς η αναμέτρηση με τις υπόλοιπες υποψήφιες είναι σκληρή.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η νέα Belle του Walt Disney Emma Watson, αγαπήθηκε ως Ερμιόνη Γκρέιντζερ, στις ταινίες του Harry Potter. Είναι μόλις 24 χρονών και ήδη έχει πίσω της ένα δυνατό βιογραφικό.

Δείτε περισσότερα Galleries

H 24χρονη Jennifer Lawrence έχει ήδη βραβευτεί με βραβείο Oscar στην 85η απονομή. Η βράβευση της έμεινε αξέχαστη, λόγω της άτυχης στιγμής της, όταν έπεσε στις σκάλες την ώρα που ανέβαινε στην σκηνή να παραλάβει το χρυσό αγαλματίδιο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Kristen Stewart έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής με τη συμμετοχή της στη σειρά ταινιών «Twilight». Μέχρι και σήμερα η 24χρονη ηθοποιός δεν παύει να απασχολεί το κοινό με την προσωπική ζωή της αλλά και με τα επαγγελματικά της βήματα

Δείτε περισσότερα Galleries

Με καταγωγή από την Κένυα, η 31χρονη Lupita Nyong’o, έχει κατακτήσει oscar Β” γυναικείου ρόλου και το Screen Actors Guild Award Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας σε B” ρόλο. Με μία έκρηξη ταλέντου στο κινηματογραφικό της ντεπούτο στην ταινία «12 χρονια Σκλάβος» καθιερώθηκε στην κοινωνία του Hollywood.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η σαγηνευτική 23χρονη Shailene Woodley από τα πέντε της κιόλας χρόνια συμμετείχε σε διαφημιστικά. Το όνομα της έγινε ιδιαίτερα γνωστό με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά «The Secret Life of the American Teenager», όπου υποδύεται μία έφηβη που έρχεται αντιμέτωπη με ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η Zooey Deschanel έχει παίξει σε αρκετές ταινίες όπως οι «Σχεδόν Διάσημοι», «Το Ξωτικό των Χριστουγέννων» και «30ρης από σπίτι», ενώ πρωταγωνίστησε στις «Yes Man» και «500 Days of Summer». Έχει «φλερτάρει» με βραβεία Χρυσής Σφαίρας και Grammy, ενώ σήμερα πρωταγωνιστεί στην σειρά «New Girl».

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Dakota Johnson., emma watson, Lupita Nyong' o, Oscar, αστέρια, ηλικία, νέες, ταινίες, ταλαντούχες

Keywords
Τυχαία Θέματα