Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΑΣΤΡΑΔευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015Δευτέρα, Οκτώβριος 12, 2015 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε προνοητικά υπολογίζοντας σωστά τους όρους και τις συνέπειες των επεκτατικών κινήσεων που σχεδιάζετε. Η σοφή διαχείριση θα είναι σωτήρια για τις μετέπειτα κινήσεις σας και για το επαγγελματικό σας μέλλον. Οι νέες συνθήκες στον εργασιακό χώρο θα φέρουν επεκτάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αποδείξεις που θα πάρετε για το ποιοι αξίζουν και ποιοι όχι θα είναι περισσότερες απ' ό,τι περιμένατε. Θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες στιγμές στις κοινωνικές

σχέσεις σας. Αξιοποιήστε κάποιες πηγές εισοδήματος που θα δώσουν τη δυνατότητα μιας μεγαλύτερης μελλοντικής παροχής.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε προσωπικό επίπεδο θα είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Επικεντρωθείτε στα θέλω σας και αναζητήστε τις σωστές τακτικές για να προωθήσετε τις ευκαιρίες για την εξέλιξή σας. Προχωρήσετε σε επενδυτικές κινήσεις που θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μεριμνήστε για τις οικογενειακές καταστάσεις που θα χρειαστεί να συντονίσετε, ώστε να μη φρενάρουν τις προσωπικές βλέψεις σας και κυρίως να μη σας δημιουργήσουν προβλήματα. Στον επαγγελματικό τομέα φροντίστε να εξασφαλίσετε ευνοϊκούς όρους για το μέλλον σας.

ΛΕΩΝ: Εναντιωθείτε σε πρόσωπα του σπιτιού που παρεμβαίνουν στη ζωή σας προκαλώντας εντάσεις και ευθύνονται για τις διαφορές που έχετε με τον σύντροφό σας. Προωθήστε τα σχέδιά σας και διαχειριστείτε τα έσοδά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μέρα θα δοκιμάσει την καριέρα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καινούργιοι στόχοι, κοινωνική πρόοδος και επαγγελματικές διευθετήσεις που θα καταλήξουν σε επιτυχίες είναι στο πρόγραμμά σας, οπότε δεν έχετε λόγο να παραπονιέστε και να γκρινιάζετε. Θα καταφέρετε να στεφθείτε νικητές σε επαγγελματικές αναμετρήσεις ή να ηγηθείτε σε κάποιον τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Ξεχωρίστε μέσα στο πλήθος και επιβάλετε τις απόψεις σας στους άλλους, χωρίς να ξεχνάτε τους καλούς τρόπους σας. Οι καθυστερήσεις στα σχέδιά σας θα βοηθήσουν στην πραγματοποίηση μιας αισθηματικής προσδοκίας. Εστιάσετε την προσοχή σας στα κοινωνικά και επαγγελματικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναζωπυρώνεται η δημιουργικότητά σας και σας βοηθά να κάνετε επεμβάσεις, όπου κριθούν αναγκαίες. Μάθετε να είστε δίκαιοι και θετικοί στην αξιοποίηση των επαγγελματικών σας σχέσεων. Μειώστε τα εμπόδια που υπάρχουν στη ζωή σας για να μη χρειαστεί να ζήσετε νέες απώλειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα είναι ιδανική για να αναθερμάνετε τις κοινωνικές σχέσεις σας και να γίνετε περισσότερο γοητευτικοί. Αναπτύξτε καινούργιες σχέσεις ή αποκαταστήστε μια παρεξήγηση σε μία ήδη υπάρχουσα. Δώστε έμφαση στα επαγγελματικά συμφέροντα, με προτεραιότητα σημαντικούς διακανονισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέσα στη ροή της καθημερινότητας θα προκύψουν άφθονες επαφές και συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Εκ των υστέρων θα κριθούν, αλλά θα σας είναι αρκετά χρήσιμες. Ενισχύστε τον ψυχισμό σας, χωρίς παράλληλα να ξεχνάτε να προβάλλετε τα κρυφά ταλέντα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οδηγήστε τον εαυτό σας και τα όποια συμφέροντά σας σε μια συγκεκριμένη εξέλιξη και μόνο αν χρειαστεί προβείτε σε δεσμεύσεις που κάποιοι προσπαθούν να σας επιβάλουν. Τα απίστευτα αποθέματα δύναμης που έχετε θα σας επιτρέψουν να αντεπεξέλθετε στις προσεχείς δυσκολίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Οικονομικές απαιτήσεις τρίτων έρχονται στο προσκήνιο, ενώ παράλληλα θα αυξηθούν οι ανάγκες και οι κοινωνικές υποχρεώσεις σας. Τα έξοδα θα σας θορυβήσουν, αλλά δεν να πρέπει να ανησυχείτε. Επικοινωνιακά θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα στις προσπάθειες που θα καταβάλετε.

Keywords
Τυχαία Θέματα