Το βίντεο-βόμβα του παπά με την ερωμένη του!

COVER STORYSEX ΚΕΪΚΤο βίντεο-βόμβα του παπά με την ερωμένη του!Σάββατο, Οκτώβριος 10, 2015 - 14:00

Το φετίχ ήταν γλυκό για τον ιερέα κι ακόμα πιο γλυκό για την ερωμένη του, ωστόσο το φινάλε αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από πικρό.

Τα βίντεο με τις ερωτικές επαφές του παράνομου ζευγαριού ήταν κρυμμένα στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή που ο πατήρ Γεώργιος Πασσιάς είχε στον ναό του Αγίου Σπυρίδωνα. Νόμιζε πως ήταν ασφαλή εκεί, δεν υπολόγιζε όμως στον απατημένο ομογενή, ο οποίος προσέλαβε ιδιωτικό ντετέκτιβ, για τον οποίο κάθε άλλο παρά αποδείχτηκε δύσκολο να πάρει αντίγραφα των βίντεο. Στη

συνέχεια ο σύζυγος ενημέρωσε με αποδείξεις την Αρχιεπισκοπή.

Στα αποσπάσματα του βίντεο που έχουν δει ως τώρα το φως της δημοσιότητας και προέρχονται, σύμφωνα με πληροφορίες, από συνάντηση του παράνομου ζευγαριού σε μοτέλ του Νιου Τζέρσεϊ, η Εθελ Μπουζάλα απολαμβάνει ένα κέικ, όχι όμως τρώγοντάς το. Στο πρώτο καρέ η γυναίκα, φορώντας ακόμα το εσώρουχο κι ένα nude λαστέξ, ακούει τον εραστή της να της δίνει εντολή να καθίσει πάνω στο κέικ με γεύση μπανάνα, που βρίσκεται πάνω σε ένα τραπέζι. Σπεύδει να το κάνει λέγοντάς του «κάθομαι πάνω του». Τρίβει νωχελικά τα οπίσθιά της πάνω στο κέικ, που είναι τυλιγμένο με μεμβράνη, μέχρι που το λιώνει.

Μπλε brazilian εσώρουχο

Το σκηνικό επαναλαμβάνεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο λίγο αργότερα, μόνο που αυτή τη φορά η γυναίκα είναι μόνο με το μπλε brazilian εσώρουχό της και ακούγεται να λέει στον παπά: «Το ισοπεδώνω». Εκείνος, φορώντας μόνον ένα t-shirt, την παρακολουθεί από το κρεβάτι, ενώ το πρόσωπό του αντικατοπτρίζεται στον απέναντι καθρέφτη. Στο τελευταίο καρέ από το απόσπασμα του βίντεο η γυναίκα φαίνεται να απολαμβάνει το γεγονός ότι πατάει με τα ψηλοτάκουνά της πάνω στο «ισοπεδωμένο» γλυκό. Το «cake crush» ή «cake sitting», όπως ονομάζεται, έχει ολοκληρωθεί.

Σε άλλο βίντεο η γυναίκα τρίβει με τις πατούσες της το πρόσωπο του ιερέα, ο οποίος δείχνει να απολαμβάνει το σκηνικό, το οποίο παρακολουθεί στους καθρέφτες που είναι τοποθετημένοι στην οροφή, πάνω από το κρεβάτι. Φυσικά δεν λείπουν και πιο mainstream σκηνές, όπως το στοματικό σεξ εκείνου σε εκείνη, ενώ φοράει ακόμα τα εσώρουχά της.

Σοκ στην ομογένεια της Ν.Υ. με το ροζ σκάνδαλο

Το σοκ στους κόλπους της ομογένειας είναι τόσο μεγάλο, ώστε μετά την απομάκρυνση του πατέρα Πασσιά από τον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στο Μανχάταν ελάχιστοι ήταν εκείνοι που πήγαν στη θεία λειτουργία την περασμένη Κυριακή. Ελάχιστοι ήταν κι εκείνοι που θέλησαν να μιλήσουν για την υπόθεση. Μπορεί πολλοί να γνώριζαν εδώ και χρόνια πως κάτι έτρεχε, δεν περίμεναν όμως τόσο kinky αποκαλύψεις ή το γεγονός ότι ο ιερέας κρατούσε «ερωτικό αρχείο» με τις επιδόσεις του.
«Ηταν καλός ιερέας και μιλούσε με ευγένεια στον κόσμο. Τώρα όμως το σκάνδαλο έδιωξε μακριά τους πιστούς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 68χρονος Νικόλαος Καρανίκας που εκκλησιάζεται στον Αγιο Σπυρίδωνα τα τελευταία 36 χρόνια. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συμβουλίου της ενορίας Στιβ Παπαδάτος είπε πως δεν είχε ιδέα για όσα συνέβαιναν.

Χαρακτηριστικά καρέ από το επίμαχο βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα