Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΑΣΤΡΑΔευτέρα 11 Απριλίου 2016Δευτέρα, Απρίλιος 11, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε μια τάξη στα πράγματα του σπιτιού σας, ώστε ο χώρος σας να γίνει πιο λειτουργικός. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας, προλάβετε παρασκηνιακές καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Εκμεταλλευθείτε τις συνθήκες που επικρατούν για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην ασκήσετε κριτική σε άτομα που αγαπάτε, αλλά προσπαθήστε να κατανοήσετε τις απόψεις τους. Εάν το θέλετε πραγματικά, έχετε τρόπο να κάνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις πιο ουσιαστικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οσο πιο γρήγορα προσαρμοστείτε στις συνθήκες

που επικρατούν τόσο το καλύτερο για εσάς. Μην αμελήσετε για ανούσιους λόγους τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σας. Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα με τόλμη και ρεαλιστικές λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σταθεροποιήστε τις σχέσεις σας, ώστε να πάψετε να είστε μόνοι και να ξεχάσετε τι σημαίνει μοναξιά. Συγκεντρωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν και βρείτε λύσεις βασιζόμενοι στις εμπειρίες σας. Μη βιαστείτε να παραιτηθείτε από τα σχέδιά σας, που τώρα αρχίζουν να αναπτύσσονται.

ΛΕΩΝ: Οταν οι άλλοι απαιτούν από εσάς περισσότερα από αυτά που μπορείτε να δώσετε, απλώς αρνηθείτε. Η δημιουργικότητα και κάποια αναξιοποίητα ταλέντα σας θα γίνουν καινούργιες πηγές εσόδων. Η υπέρμετρη καταναλωτική σας μανία θα χειροτερέψει την οικονομική σας κατάσταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι οικονομικές σας σκέψεις θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται, αλλά δεν θα καταλήξετε σε σαφή συμπεράσματα. Η αβεβαιότητα για τη σωστή εξέλιξη των επαγγελματικών σας θα αρχίσει να γίνεται βασανιστική. Ο συγκρίσεις με το παρελθόν δεν σας βοηθούν να συνεχίσετε την πορεία σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην επωμιστείτε αποτελέσματα αποφάσεων που έχουν πάρει άλλοι και με τα οποία εσείς δεν είστε σύμφωνοι. Κινηθείτε έξυπνα για να αποφύγετε τις παγίδες και τα λάθη που θα δημιουργηθούν και μην κάνετε ανοίγματα ή επεκτατικές κινήσεις χωρίς να έχετε τις απαραίτητες βάσεις για να ξεκινήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκφράστε στα οικογενειακά σας πρόσωπα τις αντιρρήσεις που έχετε για κάποιο κληρονομικό θέμα. Μην ξεχάσετε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα τους προσεγγίσετε, αλλά και γενικά στον τρόπο που θα εκφραστείτε μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να στηρίξετε τις προσπάθειές σας, θα πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ για να πείσετε τους συνεργάτες σας ότι τα σχέδιά σας μπορούν να υλοποιηθούν και να πετύχουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το μόνο που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα, είναι να βρείτε μια δημιουργική διέξοδο. Προσπαθήστε να καταπιαστείτε με κάτι δημιουργικό που δεν θα μεγαλώνει το άγχος σας, αλλά θα σας χαρίζει στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε ριζικές λύσεις για εργασιακά σας προβλήματα και μην μπαλώνετε καταστάσεις. Η σωρεία υποθέσεων, εκκρεμοτήτων και ευθυνών που έχετε αναλάβει τους τελευταίους μήνες έχει εξαντλήσει τα όρια της υπομονής σας και, κατά συνέπεια, και τα νεύρα σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Περιορίστε τον καταναλωτισμό σας και μην πιέσετε καταστάσεις, ώστε να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις καλές μέρες που θα έρθουν και να δώσετε αίσιο τέλος σε καταστάσεις που σας παιδεύουν εδώ και καιρό.

Keywords
Αναζητήσεις
λεων 11 απριλιου 2016
Τυχαία Θέματα