Δευτέρα 09 Φεβρουαρίου 2015

08:15 9/2/2015 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΔευτέρα 09 Φεβρουαρίου 2015Δευτέρα, Φεβρουάριος 9, 2015 - 07:30

ΚΡΙΟΣ: Βρίσκεστε σε περίοδο που τα προβληματάκια έχουν ξεπεραστεί και συνεννοείστε καλύτερα με τους δικούς σας. Δεν έχετε τίποτε να χωρίσετε, γι' αυτό μην αφήσετε την κυκλοθυμία σας να ξεσπάσει σε καβγά.

ΤΑΥΡΟΣ: Συνεχίζετε να είστε πρωτοπόροι στα σχέδιά σας, καθώς δεν σας αρέσουν οι κανόνες και τα όρια. Ανακαλύψτε τα ταλέντα σας και περάστε σε φάση μεγαλύτερης δημιουργικότητας. Η ανάγκη για περισσότερη ποιότητα θα σας ωθήσει να πάρετε

πρωτοβουλίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σταθεροποιήστε τις σχέσεις σας, για να πάψετε να είστε μόνοι και να ξεχάσετε επιτέλους τι σημαίνει μοναξιά. Συγκεντρωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν και βρείτε λύσεις βασιζόμενοι στις εμπειρίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν χρειάζεται να κάνετε συνέχεια παιχνίδια δύναμης προκειμένου να ελέγχετε τις καταστάσεις. Να είστε περισσότερο συνετοί σε επιχειρηματικά ρίσκα και λιγότερο σπάταλοι στις αγορές σας. Η μονοτονία θα σας κάνει να νιώσετε κάπως κουρασμένοι και θα θέλετε να κάνετε διαφορετικά πράγματα.

ΛΕΩΝ: Οι αναβολές και οι αναθεωρήσεις τελειώνουν, ώστε να μπορέσετε να αποφασίσετε και να ρισκάρετε. Θα έχετε την πολυτέλεια να κάνετε ορισμένους πειραματισμούς και έτσι να κατασταλάξετε ποια στρατηγική θα ακολουθήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια και τα σχέδιά σας είναι μακροπρόθεσμα, μην ξεχνάτε αυτούς που θέλουν να σας ακολουθήσουν. Το τοπίο ξεκαθαρίζει και οι αποκαλύψεις που θα γίνουν θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε την πορεία σας.

ΖΥΓΟΣ: Η επίγνωση και η συνεχής ανανέωση των μεθόδων σας σάς εγγυώνται την επιτυχία και την απόδοση των πράξεών σας. Εξετάστε τις συνθήκες και τις δυνατότητες που παρουσιάζονται, ώστε να προετοιμάσετε το έδαφος για τις επόμενες κινήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εντοπίστε τις ιδανικές προϋποθέσεις αποφεύγοντας τις παρερμηνείες και παρακάμπτοντας πιθανές παρεξηγήσεις. Αναθεωρήστε βασικούς τομείς της ζωής σας, καθώς και τη συμπεριφορά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε παλιά βιώματά σας να επηρεάσουν τις σχέσεις σας ή την προσωπική σας ζωή. Εάν βρίσκεστε μπροστά σε μεγάλα διλήμματα, επανεξετάστε τις αρχές σας για να ανακαλύψετε τις αναστολές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρακάμψτε για λίγο τη λογική και αφεθείτε στην έμπνευση και τη μαγεία της στιγμής. Η ειλικρινής έρευνα θα σας δώσει απαντήσεις, όπως και τη δυνατότητα να αλλάξετε τις προτεραιότητές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σημασία για εσάς δεν έχει πλέον τι θα πουν οι άλλοι, αλλά πώς θα βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή. Οι επαφές που θα κάνετε θα είναι πιο δίκαιες και πιο αξιοκρατικές. Πλησιάστε περισσότερο τους συνεργάτες σας, ώστε να καταλάβετε τι θέλουν από εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ: Ισορροπήστε ανάμεσα στις προσωπικές επιθυμίες σας και τις δυνατότητές σας, αρχίζοντας από την προσπάθεια ενίσχυσης και βελτίωσης του οργανισμού σας και συνεχίστε με τους επιμέρους τομείς της ζωής σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα