Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 09/02-15/02

02:27 9/2/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 09/02-15/02.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Πρόκειται για ένα περίεργο διάστημα που είτε εσωτερικά αισθάνεσαι ευάλωτος/η, στα όρια της θλίψης, είτε ονειρεύεσαι παραλίες, βουνά, μακρινά μέρη που θα μπορούσες να αποδράσεις – η δουλειά σε πιέζει, η καθημερινότητα σε καταπιέζει, οι ευθύνες και τα καθήκοντα σου φαίνονται ξαφνικά βαριά. Ψυχραιμία προς παρόν – ούτε ο θυμός ούτε το αυτομαστίγωμα

είναι λύσεις.

Με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνηςπάντως να διατρέχει τον Ζυγό και το συμμετρικό και αντίθετο Νότιο Δεσμό να βρίσκεται εδώ στο ζώδιό σου, επηρεάζοντας τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο (αρχίζοντας από το τέλος του, αφού οι Δεσμοί κινούνται ανάποδα (10, 9, 8…), φαίνεται ότι σε όποια επαγγελματική ή προσωπική/συναισθηματική κατάσταση κι αν βρίσκεσαι –σε κρίση, ή σε κρίσιμη περίοδο– οι άλλοι είναι αυτοί που θα σου δώσουν χέρι βοηθείας. Κάποιος/οι είναι διατεθειμένοι να σε βοηθήσουν έμπρακτα και σημαντικά – θα πέσεις πάνω του/της. Αυτή η διέλευση συμπίπτει με μια σημαντική συνάντηση που μπορεί να είναι υποψήφιος/α σύντροφος, με γάμο σε μια υπάρχουσα σχέση, με κάποιον που θα σου ανοίξει μια καινούργια επαγγελματική ή προσωπική διέξοδο. Είναι η εποχή του μαζί κι όχι του μόνος/η μου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να σου έχει τύχει. Να έχεις ανέβει στο καράβι κι αφού έχει αφήσει το λιμάνι να αναρωτιέσαι αν καλώς διάλεξες τη συγκεκριμένη διαδρομή ή να σου περάσει από το νου ότι ίσως εκεί που πηγαίνεις δεν θα σου αρέσει. Στο καράβι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα για να αλλάξεις τη διαδρομή, αλλά στη ζωή, η πορεία, οι στόχοι, τα όνειρα, οι φίλοι, οι σχέσεις με όσους αγαπάς, ακόμα και η δουλειά σου, μπορούν να τροποποιηθούν ώστε να αισθανθείς πιο άνετα. Αυτό δεν σημαίνει ότι βρίσκεσαι σε λάθος κατεύθυνση, αλλά ότι χρειάζεται να είσαι περισσότερο σαφής στις επιλογές σου. Πού θέλεις να πας, με ποιους και πώς; Ίσως θέλεις να πράγματα να τρέξουν πιο γρήγορα ή έχεις περιμένει ήδη πολύ καιρό ώστε να καθυστερείς στις αποφάσεις σου. Ο άνεμος είναι ευνοϊκός. Μπορείς να συνεχίσεις χωρίς να φοβάσαι ότι κάνεις λάθος. Δεν κάνεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 11/2 και περνώντας οι μέρες μπορείς να είσαι και πάλι ο κοινωνικός εαυτός σου, επικοινωνιακός, πολύπλευρος και ευπροσάρμοστος. Να είσαι και πάλι, δηλαδή, παντός καιρού. Τα πράγματα ισιώνουν και με Άρη και Αφροδίτη στους Ιχθύς είσαι στο κέντρο της σκηνής –επαγγελματικής/κοινωνικής/προσωπικής/οικογενειακής– χωρίς παράσιτα.

Είναι ένα ενδιαφέρον διάστημαπου μπορείς να το στρέψεις υπέρ σου έχοντας κατά νου ότι δεν είναι όλα ρόδινα, με την έννοια ότι επαγγελματικά δεν αρκεί να γκαζώνεις εσύ αλλά χρειάζεται να σε αφήνουν να τρέξεις κι αυτοί από τους οποίους εξαρτάται η επαγγελματική σου ζωή, που μερικές φορές εμφανίζονται ως stop και σου βάζουν φρένο ή σε εμποδίζουν. Οπότε είναι ένα διάστημα που ό,τι σχετίζεται με επικοινωνία και μετακινήσεις είναι ανοιχτό και που επαγγελματικά μπορείς να κάνεις δυναμικά το επόμενο βήμα σου χωρίς να ανοίξει καμία μύτη και κυρίως η δική σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με έντονη παρουσία πλανητών στους Ιχθύς υπάρχει κινητικότητα, συναντήσεις και επικοινωνία κάθε είδους (που η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 11/2) διευκολύνει ακόμα περισσότερο, μετακομίσεις, μετακινήσεις, ταξίδια, σπουδές, επαγγελματικά ραντεβού, εξωτερικό, γλώσσες, αντικειμενικότητα στις σχέσεις, δυαντότητα λύσεων σε προβλήματα που χρονίζουν. Υπάρχουν και οι Δεσμοί της Σελήνης, Βόρειος και Νότιος συμμετρικά και ταυτόχρονα σε Ζυγό και Κριό, που ενδιαφέρουν κυρίως τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο, αρχίζοντας από πίσω προς τα εμπρός, 10, 9, 8, 7 κ.λπ., αφού οι Δεσμοί κινούνται αντίθετα με τους δείκτες του ρολογιού επηρεάζοντας τους τομείς που περικλείνουν το δίπολο Οικογένεια/ Επαγγελματική ζωή. Δηλαδή στο οικογενειακό μέτωπο υπάρχει νηνεμία, αρμονία, οι σχέσεις εξελίσσονται ήρεμα. Ακόμα κι αν υπήρχαν τριβές, εντάσεις ή προβλήματα φαίνεται ότι σταδιακά εξατμίζονται.

Είναι μια διέλευση που συμπίπτει με μετακίνηση, μετακόμιση, ενώ η επαγγελματική ζωή φαίνεται ότι βρίσκεται σε τέλμα αναζητώντας διεξόδους. Ενώ η οικογένεια μπορεί να αποκτάει σπίτι ή παιδί και η οικογένεια να είναι καταφύγιο, είναι πιθανόν στον τομέα της εργασίας να υπάρχουν εντάσεις με αφεντικά, πελάτες ή με οποιοnδήποτε επηρεάζει σημαντικά τη ζωή σου. Τύχη εντός, δυσκολίες εκτός. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

Ακόμα και χωρίς εμφανή προβλήματα στις σχέσεις, ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο μέχρι τις 11/2 δημιουργούσε ένα ανικανοποίητο – όλα έμοιαζαν λίγα, άκεφα, άδεια, έως και αδιάφορα. Βεβαίως μπορεί να υπήρξαν επαγγελματικές καθυστερήσεις – αυτές οι εκνευριστικές αναβολές που σπάνε το ηθικό. Ή τίποτα να μην προχωρούσε όπως το ήθελες ή αυτό που εμφανιζόταν ως καλή πρόταση να κατέληγε τίποτα. Ξαναπαίρνει μπροστά.

Εντάξει, η δουλειά είναι εντατική και η καθημερινότητα επιβαρυμένη. Ναι, χρειάζεται να πας στο γυμναστήριο που διαρκώς ανέβαλες ή να φροντίσεις το σώμα σου με δίαιτα ή καλύτερη διατροφή. Χρειάζεται να βάλεις μπρος δουλειές και υποχρεώσεις που είχες αφήσει στη μέση. Όμως η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει και, ναι, υπάρχει κάποιος/α/οι που σου φτιάχνουν το κέφι. Μάλλον κάποιος/α που σε ενδιαφέρει ή είναι δίπλα σου ή πρόκειται να είναι δίπλα σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όταν ο κυβερνήτης σου Ερμήςγυρίσει σε ορθή πορεία στις 11/2 τότε η καθημερινότητα, εργασιακή και προσωπική, επανέρχεται στα φυσιολογικά της επίπεδα. Ναι μεν υπάρχει έντονη κινητικότητα στη δουλειά, ίσως υπάρχουν πολλά πράγματα που χρειάζεται να διεκπεραιώσεις ή εκκρεμότητες που πρέπει να λύσεις, αλλά δεν βραχυκυκλώνεις με αναβολές, χαμένα ραντεβού, ασυνεννοησία και δεν έχεις να παλέψεις με χίλιους αστάθμητους παράγοντες που κάνουν δύσκολη τη ζωή σου. Κατά τα άλλα το μέτωπο των σχέσεων άλλοτε σε αποθαρρύνει με εντάσεις και σκηνές ή αδιαφορία και σύννεφα, κι άλλοτε σε κάνει να σκέφτεσαι ότι ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που σε αγαπάνε, ενδιαφέρονται, νοιάζονται για σένα. Οι σχέσεις δηλαδή αυτή την περίοδο είναι τραμπάλα – μια βρίσκεσαι ψηλά και μία ο άλλος σηκώνεται και τραντάζεσαι.

Α, ναι – το να αφήνεις προβλήματα σχέσεων να αιωρούνται δεν είναι η δέουσα στάση. Μιλώντας για τις διαφορές πολλές φορές συνειδητοποιούμε ότι οφείλονταν σε απλή παρεξήγηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

Ναι, το χαρά και εργασία συνεχίζεται, άλλοτε με περισσότερη υπομονή και καλή διάθεση κι άλλοτε με ανησυχία, άγχος και εκνευρισμό που προέρχεται από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας που πετάγονται σαν ελατήρια. Η δουλειά, λοιπόν, έντονη και απαιτητική, δεν αφήνει χρόνο για τον εαυτό σου, από την άλλη υπάρχει έντονη η ανάγκη να κοιτάξεις σώμα και υγεία. Η καλή διατροφή, η άσκηση με οποιονδήποτε τρόπο και η εσωτερική ισορροπία δεν είναι πολυτέλειες, είναι προτεραιότητες αυτή την περίοδο. Κατά τα λοιπά ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης στο ζώδιό σου, που προχωράει αντίθετα με τους δείκτες του ρολογιού (10, 9, 8…), αρχίζει να επηρεάζει τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο.

Δηλαδή; Θα αισθάνεσαι όλο και συχνότερα ότι βρίσκεσαι στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή με τους κατάλληλους ανθρώπους. Οι προσπάθειές σου πιάνουν τόπο. Την ίδια στιγμή ο Νότιος Δεσμός, που είναι συμμετρικός του Βόρειου και διελαύνει στον Κριό, σου δίνει την αίσθηση ότι κάποιος σημαντικός άλλος (σύντροφος, συνεργάτης κ.λπ.) λειτουργεί σαν βάρος προσθέτοντάς σου έξτρα ευθύνες. Κάπου κερδίζει κάπου χάνεις. Κομβική περίοδος πάντως. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έντονη ενεργοποίηση των Ιχθύων (που για σένα συμβολίζουν Έρωτα/Δημιουργικότητα/Παιδιά), από Άρη και Αφροδίτη και Ποσειδώνα και Χείρωνα, σου δίνει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσεις και μια άλλη διάσταση: να απελευθερωθείς από όσους και όσα δεν σε αφήνουν να είσαι ο εαυτός σου, οι επιθυμίες σου, τα όνειρά σου, οι στόχοι σου. Έτοιμος/η ακόμα και για τη μεγάλη ψευδαίσθηση του Έρωτα, έτοιμος/η να δημιουργήσεις κάτι που θα σε κάνει υπερήφανο/η, έτοιμος/η να δώσεις και να δοθείς, ξέρεις ότι τίποτα δεν έρχεται εύκολα αλλά είσαι πανέτοιμος/η να φορτσάρεις με όλες σου τις δυνάμεις για να τα καταφέρεις.

Ναι, μια βαθιά αγάπη μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ολόκληρος/η. Όσο πληγωμένος/η κι αν αισθάνεσαι, απογοτευμένος/η, δύσπιστος/η, όταν σου δίνεται ευκαιρία να ερωτευθείς και να αγαπήσεις είσαι διατεθειμένος/η να την αγνοήσεις; Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν ο Άρης βρίσκεται στους Ιχθύς ταράζει τα νερά της εσωτερικής σου ηρεμίας και γαλήνης δημιουργώντας κύματα δυσαρέσκειας που αφορούν την οικογενειακή εστία και τα πρόσωπα που την απαρτίζουν, ή κάνει φανερά κάποια επαγγελματικά προβλήματα, ή σε φέρνει αντιμέτωπο με κάποιον/α/ους που επηρεάζουν την προσωπική ή επαγγελματική σου πραγματικότητα. Μπορεί να συμβαίνει κάτι που σπάει εκνευριστικά την καθημερινότητά σου – μαστορέματα στο σπίτι, επισκευές ή ανακαίνιση, οικογενειακές υποχρεώσεις που είσαι αναγκασμένος/η να υποστείς, διαφωνίες ή εντάσεις, ή ανάγκη να συμπαρασταθείς σε κάποιον που σε χρειάζεται.

Αυτό που σε απορρυθμίζει όμως είναι το αίσθημα εγκατάλειψης που μπορεί να αισθανθείς, ή μια υπόγεια μοναξιά, ή μια δυσφορία που σε πιάνει εξαπίνης. Τότε είναι που ξυπνάει μέσα σου ο Τοξότης, λες στον εαυτό σου «σαχλαμάρες, είμαι μια χαρά» και βγαίνεις να συναντήσεις τους φίλους σου. Ναι, είναι ωραίο να είσαι Τοξότης κάτι τέτοιες στιγμές. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καθημερινότητα. Ουδέτερη εποχή και εποχή διεκπεραίωσης, αν δεν έχεις στο κεφάλι σου Πλούτωνα ή Ουρανό (αν δεν είσαι γεννημένος/η δηλαδή γύρω στις 2, 3, 4, 5 Ιανουαρίου). Ωστόσο οι Δεσμοί της Σελήνης (Βόρειος και Νότιος) που διατρέχουν συμμετρικά και ταυτόχρονα τον Ζυγό και τον Κριό είναι σημαντικοί για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο. (Σημείωση: επειδή οι Δεσμοί τρέχουν αντίθετα με τους δείκτες του ρολογιού, ξεκινάνε από 10 και κατεβαίνουν 9, 8, 7 κ.λπ.). Τι σημαίνει αυτό; Ότι είναι πιθανόν η επαγγελματική ζωή να ανθίζει ή να αναγνωρίζεται, να προστίθεται κύρος ή στάτους. Ή τα επαγγελματικά να μπαίνουν σε μία πιο γόνιμη, σταθερή εποχή. Μπορεί οι σχέσεις με τους ανώτερους να εξομαλύνονται αν υπήρχαν τριβές ή επίσης είναι πιθανή μια προαγωγή ή θετική εξέλιξη.

Κι ενώ η επαγγελματική ζωή είναι πιθανόν να περνάει μια δημιουργική εποχή, να βρίσκεις ή να βρίσκεσαι στη δουλειά που θέλεις, το οικογενειακό μέτωπο, η προσωπική ζωή είναι πιθανόν να περνάνε μια δυσάρεστη φάση. Μπορεί η οικογένεια ή οι γονείς, ή το ίδιο το σπίτι, να χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Ή μπορεί, ενώ εξωτερικά να φαίνεσαι ότι βρίσκεσαι σε μία καλή περίοδο, εσωτερικά να αισθάνεσαι ανήσυχος/η, συναισθηματικά ακάλυπτος/η, μόνος/η. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τυπικά από 11/2 ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου οπότε τα κενά στη συνεννόηση, οι καθυστερήσεις ή αναβολές που σου έσπαγαν πιθανόν τα νεύρα, ή διάφορες αναποδιές που συνέβαιναν στη μέση του πουθενά, σταματάνε και λίγο-λίγο η καθημερινότητα επανέρχεται στους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Η επικοινωνία, τα επαγγελματικά ραντεβού, οι εργασιακές επιδιώξεις σου, η διεκπεραίωση της δουλειάς και οι επαφές σου τώρα μπορούν να σε βγάλουν σε ξέφωτο ή εν πάση περιπτώσει δεν βραχυκυκλώνουν: το ναι είναι ναι και το όχι όχι.

Το ότι επίσης η Αφροδίτη συνεχίζει να βρίσκεται στους Ιχθύς είναι μια απόδειξη ότι το σύμπαν μέσω των δικών σου ανθρώπων σε βοηθάει σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, σου συμπαραστέκεται στα δύσκολα ή σου απαλύνει τα άγχη. Οι άλλοι σου δίνουν, αν ζητήσεις, οπότε μπορείς να προχωρήσεις χωρίς να φοβάσαι. Ανάσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΙΧΘΕΙΣ

Με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιό σου υπάρχουν τόσα πράγματα που θέλεις να κάνεις, που δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις. Από τη μια η Αφροδίτη θέλει να σε τραβήξει στις απολαύσεις, στην καλή ζωή, στη σπατάλη, στην ικανοποίηση των επιθυμιών σου, στις σχέσεις, στον Ένα/Μία, στην ασωτία. Θέλεις να παρασυρθείς, να αφεθείς, να πλημυρίσεις από τη χαρά της ζωής.

Κι ύστερα ο Άρης σε τραβάει από το μανίκι για να εξελίξεις επαγγελματικά τη ζωή σου, να δρομολογήσεις τους στόχους και το αύριο. Θέλεις να τεμπελιάσεις και να τρέξεις την ίδια στιγμή. Το θέμα είναι να συνδυάσεις ανεμελιά και δράση. Σαν διπλό ευέλικτο, προσαρμοστικό ζώδιο μπορείς να ισορροπήσεις τα αντίθετα. Το πρωί executive, το βράδυ bon viveur, το πρωί καριέρα το βράδυ καλοπέραση, διασκέδαση και γοητεία. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
athens voice, athens, voice, athens voice, athens, voice, σημαίνει, διδυμοι, καιρος, επηρεάζει, λεων, εκκρεμότητες, αρης, ιχθεισ, δραση, κινηση στους δρομους, διαιτα, σταση εργασιας, έκλειψη σελήνης, Καλή Χρονιά, εξτρα, τι σημαινει, επιθυμιες, ιχθεισ, το θεμα, αδεια, αφροδιτη, βημα, διατροφη, δουλεια, εργασια, θεμα, καριερα, λεων, ονειρα, περιοδος, τοξοτης, τυχη, υγεια, αγαπη, αγχος, αδιαφορια, αρμονια, αυτοπεποιθηση, βουνα, βραδυ, βρισκεις, βρισκεται, γοητεια, γονεις, διαστημα, δειτε, διδυμοι, δικη, διπλο, εαυτος, ευκαιρια, ευκολα, υπαρχει, εκκρεμότητες, εννοια, εξελιξη, επικοινωνια, επηρεάζει, εποχη, ερμης, ερχεται, εστια, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδια, ιδιο, η δικη, υπηρχαν, υπομονη, θυμος, ηθικο, ηρεμα, ισορροπια, κυματα, λαθος, μοναξια, μπορεις, μυτη, νευρα, νηνεμια, ξεφωτο, οικογενεια, ορια, παιδι, προβληματα, πρωι, ραντεβου, σαφης, συνεχεια, σκεφτεσαι, σκηνες, σωμα, σπιτι, συμπαν, ταξιδια, φαινονται, φοβασαι, χερι, χαρα, ψυχραιμια, class, δουλειες, δωσεις, φιλοι, για σενα, γλωσσες, μπροστα, σημαίνει, single, σωστο, βεβαιως, ωραιο
Τυχαία Θέματα