Δανός: Γιόρτασε με BBQ party το 2015 και τα 46 χρόνια επιτυχιών

ΡΕΠΟΡΤΑΖΔανός: Γιόρτασε με BBQ party το 2015 και τα 46 χρόνια επιτυχιώνΤρίτη, Ιανουάριος 13, 2015 - 16:34

Με ένα barbeque party και εκλεκτούς προσκεκλημένους, φίλους, πελάτες και συνεργάτες καλωσόρισε το 2015 και γιόρτασε τα 46 χρόνια επιτυχούς δραστηριοποίησής

της στον χώρο του real estate σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια η εταιρία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στον τομέα των ακινήτων Δανός. Η οικογένεια Δανού διοργάνωσε το πάρτι για τη νέα χρονιά προ ημερών με κάθε επισημότητα και το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο πρέσβης της Ινδίας Bangar Ravi με τη σύζυγό του, ο πρώην υπουργός Αντώνης Βασιλείου με τη σύζυγό του Χρύσα, οι Μιχάλης Κόκκινος και Αντώνης Σοφοκλέους της USB BANK, ο Μάνθος Μαυρομμάτης, πρώην πρόεδρος του Κυπριακού Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ), ο δήμαρχος Τσερίου Αλκης Κωνσταντίνου, ο δικηγόρος Ανδρέας Ταμάσιος, ο Νικόλας Σπανιάς (DIY SPANIAS), ο Ανδρέας Ρολάνδης (Cape Solutions) και ο Ivan Simic, διευθυντής της Δανός Σερβίας.


Η ΔΑΝΟΣ, alliance member της BNP PARIBAS real estate, έχει γραφεία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, στα Χανιά, στο Ηράκλειο Κρήτης, στη Λευκωσία, τη Λεμεσό καθώς και στα Βαλκάνια. Σκοπός της ίδρυσης των γραφείων υπήρξε η ανάπτυξη εξειδικευμένης και ολοκληρωμένης δραστηριότητας τόσο στην εγχώρια όσο και στην ξένη κτηματαγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα