Χωρίς ρετούς η (πρώην) «κυρία Vogue»

SHOWBIZΧωρίς ρετούς η (πρώην) «κυρία Vogue»Σάββατο, Αύγουστος 12, 2017 - 15:00

❱❱ Η 60χρονη Αλεξάντρα Σούλμαν φωτογραφήθηκε με μπικίνι στις Σπέτσες

Διακοπές αλά ελληνικά στις κοσμοπολίτικες Σπέτσες απολαμβάνει η Αλεξάντρα Σούλμαν, δύο μήνες μετά την παραίτησή της από το... τιμόνι της βρετανικής «Vogue», στην οποία δούλευε για ένα τέταρτο του αιώνα και θεωρούνταν το αντίπαλον δέος της Αμερικανίδας Αννα Γουίντουρ.

Η Σούλμαν, η οποία δήλωσε τον περασμένο Ιούνιο πως αφήνει τη δουλειά της «για να ζήσει χωρίς μόδα», απέδειξε

περίτρανα πως δεν έχει κανένα κόμπλεξ με το σώμα της, δημοσιεύοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία της με μπικίνι.

Εξάλλου, έχει μιλήσει πολλές φορές για τη θετική αντιμετώπιση που πρέπει να έχουν οι άνθρωποι σε σχέση με το σώμα τους.

Η 60χρονη Σούλμαν έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας «Ωρα για το ταξίδι με βάρκα» και απέσπασε εκατοντάδες υποστηρικτικά μηνύματα και χιλιάδες likes από τους ακολούθους της για το γεγονός ότι τολμάει και αναρτά στα social media μια εικόνα της χωρίς φίλτρα ή οποιαδήποτε επεξεργασία.

Η πρώην διευθύντρια της βρετανικής «Vogue» βρίσκεται στη χώρα μας εδώ και λίγο καιρό, καθώς ξεκίνησε τις διακοπές της από την Αθήνα, συνέχισε στην Πελοπόννησο και τώρα απολαμβάνει τις παραλίες του Αργοσαρωνικού. Με σπουδές στη δημοσιογραφία και έχοντας αρχίσει την καριέρα της στο περιοδικό «Over-21», η Σούλμαν εντάχθηκε στο προσωπικό της βρετανικής έκδοσης της «Vogue» το 1988 και το 1992 έγινε αρχισυντάκτριά του.

Αλεξάντρα ΣούλμανAlexandra ShulmanVogueΣπέτσεςΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Αναζητήσεις
xoris retous i proin kyria vogue
Τυχαία Θέματα