Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 12-13 Αυγούστου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 12-13 ΑυγούστουΣάββατο, Αύγουστος 12, 2017 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Η ανάγκη σας για ασφάλεια μπορεί να δημιουργήσει ανισορροπίες και ασάφειες. Αφήστε τα απωθημένα σας να ξεσπάσουν όταν είστε μόνοι σας και όχι πάνω στους άλλους. Ανακοινώστε τις καινούργιες προτάσεις σας, για να κερδίσετε τις εντυπώσεις στον επαγγελματικό χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεπεράστε τα διλήμματα που σας ταλανίζουν καιρό, για να καταλήξετε κάπου. Οι αποφάσεις και οι πρωτοβουλίες που αποσκοπούν σε λύσεις ή στην ανανέωση

του ερωτικού σκηνικού θα φέρουν βελτίωση εκεί που πραγματικά το χρειάζεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πάρτε αποφάσεις προτού να είναι αργά, ώστε να γίνουν πραγματικότητα τα σχέδιά σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και θα βρείτε περισσότερη ανταπόκριση απ' όση νομίζατε. Ξεκουραστείτε για να αντιμετωπίσετε τις επόμενες μέρες, που θα είναι γεμάτες με δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε ουσιαστικές λύσεις σε θέματα εργασίας, αλλάζοντας τακτική και εφαρμόζοντας άλλη πολιτική. Μια σημαντική γνωριμία θα σας δώσει μεγάλη χαρά, αλλά μην ανοιχτείτε σε επενδύσεις με αβέβαιο μέλλον.

ΛΕΩΝ: Μην υπόσχεστε σε όλους από κάτι, γιατί σας έχουν βρει βολικούς και στο τέλος δεν το εκτιμούν. Ξεκουράστε το μυαλό σας από προβλήματα και απέχετε από κουραστικές εργασίες. Καινούριες κοινωνικές γνωριμίες θα βοηθήσουν τους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν νιώθετε πως στριμώχνεστε ψυχολογικά από τις υψηλές απαιτήσεις του συντρόφου σας, αλλάξτε γραμμή, αλλά καθίστε ήρεμα γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για εκκαθαρίσεις. Εκφράστε τις ουσιαστικές ανάγκες σας στο έτερόν σας ήμισυ και θα έχετε θετικά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ: Ασχοληθείτε με κάτι καλλιτεχνικό για να ξεκουραστείτε σωματικά και πνευματικά. Ετοιμάστε νέους στόχους, παλέψτε γι' αυτούς και μη μυθοποιείτε τους άλλους. Πάρτε αποφάσεις για σημαντικά θέματα στην εργασία σας προτού τις πάρουν οι άλλοι για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξιολογήστε σωστά τα δεδομένα και τις συνθήκες που επικρατούν στην προσωπική σας ζωή. Μη μένετε προσκολλημένοι σε λεπτομέρειες που δεν έχουν καμία αξία. Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας και μην αναλαμβάνετε να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τις μάχες που δίνετε για να πετύχετε φροντίστε να τις κερδίζετε με δικά σας όπλα. Επιβάλλεται να δώσετε προτεραιότητα σε επαγγελματικής φύσεως προβλήματα. Μελετήστε προσεκτικά τις προτάσεις των συνεργατών σας, καθώς αλλαγές θα προκαλέσουν αναστάτωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χαμηλώστε τους τόνους και μην αφήσετε μια συζήτηση να εξελιχθεί σε μάχη. Εσείς έχετε την ευθύνη των πράξεών σας, οπότε μην επιτρέπετε κριτικές σε ό,τι κάνετε. Οι ευκαιρίες που θα σας εμφανιστούν θα σας κάνουν να σκεφτείτε πιο σοβαρά μεγάλες αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν ακόμα έχετε την απορία γιατί γίνονται αλλαγές στη ζωή σας ακόμα και όταν δεν τις ζητάτε, δεχτείτε ότι αξίζετε κάποιες σημαντικές αναβαθμίσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε προκαταλήψεις που μειώνουν την αυτοεκτίμησή σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η φαντασία σας θα είναι πιο πλούσια και, αν η φύση της εργασίας σας την προϋποθέτει, θα μπορέσετε να κάνετε θαύματα. Ξεκουραστείτε και χαλαρώστε από τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσατε, αλλά μην επαναπαυτείτε, γιατί η ατμόσφαιρα θα είναι ακόμα αρκετά τεταμένη.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα