Λοτσάρη και Δεβετζή μαγνήτισαν τα βλέμματα σε παραλία του νησιού

SHOWBIZΓια relax στη ΜύκονοΛοτσάρη και Δεβετζή μαγνήτισαν τα βλέμματα σε παραλία του νησιού Σάββατο, Αύγουστος 12, 2017 - 15:00

Τον ήλιο και τη θάλασσα των Κυκλάδων απολαμβάνουν η Νίνα Λοτσάρη και η Πηγή Δεβετζή. Ο φακός της «Espresso» εντόπισε τη χυμώδη performer και την καλογυμνασμένη ολυμπιονίκη σε κοσμική πλαζ της Μυκόνου και -όπως ήταν αναμενόμενο- τα φλας πήραν... φωτιά!

Οι δύο γυναίκες, οι οποίες συνδέονται με σχέση φιλίας εδώ και μερικά χρόνια, φαίνονταν πολύ ευδιάθετες και χαλαρές, σαν να είχαν όλα τα προβλήματά τους λυμένα.

Φορώντας

stylish πλην όμως αποκαλυπτικά μαγιό, είχαν αράξει πάνω σε κάτι τεράστια πουφ, συνδυάζοντας ηλιοθεραπεία και κους κους, ενώ έπιναν και το κρασάκι τους. Εξωτικά μαυρισμένες και οι δυο, δεν γινόταν να μην τραβήξουν τα βλέμματα των λουομένων. Κάποιοι, μάλιστα, που τις αναγνώρισαν δεν έχασαν την ευκαιρία να τους μιλήσουν κιόλας.

Νέο άλμπουμ

Η Νίνα ήταν πολύ ευδιάθετη, καθώς αμέσως μετά το καλοκαίρι θα αρχίσει την προετοιμασία του νέου άλμπουμ της, που θα κυκλοφορήσει από την εταιρία Panik Records.

Εκείνη, όμως, που έκλεψε την παράσταση ήταν η Πηγή, η οποία εμφανίστηκε στην παραλία με σέξι μπικίνι και μοδάτα γυαλιά ηλίου-καρδούλες. Σημειώνεται πως και οι δύο κυρίες δεν... αγχώθηκαν καθόλου εντοπίζοντας τους paparazzi σε κοντινή απόσταση. Απεναντίας, πήραν πόζες και τους... χάρισαν απλόχερα τα χαμόγελά τους.

Νίνα ΛοτσάρηΠηγή ΔεβετζήΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα