Μπαμπάδες εν δράσει!

SHOWBIZΜπαμπάδες εν δράσει!Δευτέρα, Νοέμβριος 23, 2015 - 10:38

Σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων συνέλαβε ο φακός της «Espresso» τον Γρηγόρη Γκουντάρα με τη γυναίκα του Νάταλι Κάκαβα και τους δύο γιους τους, Οδυσσέα και Μάρκο. Χριστούγεννα όπου να 'ναι φτάνουν και ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη οργάνωσε μια οικογενειακή βόλτα στα μαγαζιά για shopping, αλλά και παιχνίδι.

Ο Γρηγόρης,

ο οποίος έχει τεράστια αδυναμία στα βλαστάρια του και το δείχνει σε κάθε δημόσια έξοδό τους, άφησε τη Νάταλι να κάνει τις αγορές που ήθελε κρατώντας στην αγκαλιά της τον μικρό Μάρκο και ο ίδιος επιδόθηκε σε ατελείωτο παιχνίδι παρέα με τον Οδυσσέα. Μπαμπάς και γιος κυνηγήθηκαν, γέλασαν και στο τέλος ο μικρός έκανε και μια τούμπα με τη βοήθεια του μεγάλου. Οσο για τη Νάταλι; Είχε πάντοτε τον νου της και συχνά χαμογελούσε βλέποντας τόσο τρυφερές οικογενειακές εικόνες.

Λίγες μέρες νωρίτερα στο ίδιο εμπορικό κέντρο είχε σκάσει μύτη κι ένας άλλος διάσημος μπαμπάς, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Κρατώντας στην αγκαλιά του τον γιο του Αναστάση, ο παρουσιαστής έκανε τα ψώνια του και ευχαριστήθηκε τη γιορτινή ατμόσφαιρα του χώρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα