Αδιαφορώ για το τι λέει ο κόσμος

SHOWBIZΤΑ ΒΑΘΗ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣΑδιαφορώ για το τι λέει ο κόσμοςΣάββατο, Νοέμβριος 21, 2015 - 14:30

Ο πάντα σπιρτόζος Κώστας Βουτσάς μιλάει για τις γυναίκες που είναι αποστολή, για το «μεθυσμένο» ντεμπούτο του στο σανίδι και τη συμφωνία που έχει συνάψει με τον Χάρο!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ
Φωτογραφίες: Βαγγέλης Μασιάς

«Κάνω σεξ δυο με τρεις φορές την εβδομάδα»

Ο πάντα αεικίνητος και σπιρτόζος Κώστας Βουτσάς ανοίγει την καρδιά του στην «Espresso» και αποκαλύπτει ότι η Σπεράντζα Βρανά, με την οποία ήταν ζευγάρι, έμαθε ότι εκείνος παντρευόταν όταν έλαβε το προσκλητήριο του γάμου του.

Σήμερα, στα 84, δηλώνει ότι οι γυναίκες είναι για εκείνον... αποστολή. Παρ' όλα αυτά, είναι πλέον -όπως λέει- τρελά ερωτευμένος με την 36χρονη συνάδελφό του Αλίκη Κατσαβού, με την οποία έχουν ξεκινήσει τις προσπάθειες να αποκτήσουν παιδί και ήδη το σπέρμα του έχει ... παραδοθεί για αυτόν τον σκοπό. Με το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει ομολογεί ότι έχει κάνει συμφωνία... με τον χάρο για το 2044 και παραδέχεται ότι κάνει σεξ δύο φορές την εβδομάδα, ενώ παλαιότερα έφτανε έως και τις πέντε φορές ημερησίως!

Θυμάται τα παιδικά του χρόνια και τις άγριες εικόνες, με τον πατέρα του να κακοποιείται στην Ασφάλεια επειδή ήταν κομμουνιστής, καθώς και τον πρώτο ρόλο του, εκείνον ενός μεθυσμένου! Αποκαλύπτει δε πώς έχασε έναν ρόλο σε μεγάλη ξένη παραγωγή, επειδή δεν γνώριζε αγγλικά.

Τον συναντήσαμε στο σπίτι του, στο Κολωνάκι, να κάθεται πίσω από ένα μεγάλο γραφείο γεμάτο βιβλία, εικόνες και φωτογραφίες των αγαπημένων του προσώπων στον τοίχο. Το μάτι μας έπεσε σε ένα βιβλιαράκι με τεστ για «Δυνατό μυαλό». «Ακονίζω το μυαλό μου» εξομολογήθηκε και στη διάρκεια της συνέντευξής μας διαπιστώσαμε ότι η μνήμη του όντως δεν τον... απατά.

Εχοντας 68 συναπτά χρόνια στο σανίδι, υποστηρίζει ότι το μυστικό της ζωντάνιας του βρίσκεται στο ότι είναι διαρκώς σε δράση και κίνηση. Αυτήν την περίοδο εμφανίζεται για δεύτερη σεζόν στην παράσταση «Σμύρνη μου αγαπημένη» με τη Μιμή Ντενίση, αλλά και σε ένα παιδικό έργο που έχει γράψει μαζί με την αγαπημένη του Αλίκη, την οποία αποκαλεί «Αλικήβη» (από τα Αλίκη και Ηβη, το όνομα της θεάς της νεότητας), επειδή τον έχει κάνει να ξανανιώσει. Πρόκειται για το «Ενας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων» με θέμα το bullying, που ανεβαίνει στο θέατρο Τριανόν.

*Τι θυμάσαι από τα παιδικά σου χρόνια;

Τον πατέρα μου, που ήταν κομμουνιστής, στην Ασφάλεια να τον χτυπάνε με μια σιδερόβεργα, για να υπογράψει δήλωση μετάνοιας, αλλά και να τον έχουν πετάξει σε έναν στάβλο, γιατί είχε αρρωστήσει από φυματίωση. Καθημερινά πηγαίναμε με τη μητέρα μου να τον δούμε και να καθαρίσουμε τον στάβλο που βρομούσε κοπριά. Τον είχαν πάει στο Ασβεστοχώρι και ανεβοκατεβαίναμε με τα πόδια το βουνό του Σέιχ Σου, γιατί δεν μας περίσσευαν χρήματα να πάρουμε το λεωφορείο. Ολα αυτά τα άσχημα παιδικά βιώματα με έκαναν πολύ δυνατό. Παιδάκι ακόμα, θα ήμουνα 12 - 13 χρόνων, με ένα κασελάκι πούλαγα τσιγάρα σε κάτι... μπάρες. Ξέρεις τι είναι οι μπάρες; Ετσι λέγανε τα χειρότερα μπορντέλα στον Βαρδάρη. Πούλαγα τσιγάρα στις πόρνες και στους πελάτες τους. Εκανα και τον αβανταδόρο σε παπατζή. Οταν έχανε το θύμα τα λεφτά, ο παπατζής μού έκανε σινιάλο με το χέρι και φώναζα «ο θείος σου, σύρμα» για να την κοπανήσει. Τώρα θα πεις, με όλα αυτά πώς και δεν πήρα άλλο δρόμο. Ξέρεις, με κράτησαν τα λόγια της μητέρας μου, που μου έλεγε συχνά: «Παιδί μου, μη σε πιάσουν και σε πάνε στη φυλακή, γιατί όλοι θα πουν ο γιος του κομμουνιστή είναι αλήτης».

*Να υποθέσω ότι στις... μπάρες είχες και την πρώτη σου σεξουαλική επαφή.

Ναι, ήμουνα 11 χρόνων και πήγα με μια Αγγέλα, μικρή κοπελίτσα, που μόλις έβγαινε στο επάγγελμα. Αυτό που θυμάμαι από εκείνα τα «σπίτια» είναι τα κορίτσια με τα μπούτια τους... κατακόκκινα, γιατί ζεσταινόντουσαν με μαγκάλι.

*Πώς σου προέκυψε το ηθοποιηλίκι;

Εντελώς τυχαία. Ημουν αθλητής στην ταχύτητα και στο άλμα σε μήκος, και ο προπονητής μου με έστειλε για προετοιμασία σε μια κατασκήνωση στη Μηχανιώνα. Εκεί, στις πρόβες για ένα θεατρικό της κατασκήνωσης, είδα κάποιον να υποδύεται τον μεθυσμένο και δεν μου άρεσε καθόλου. Αυθόρμητα παρενέβην και είπα ότι δεν παίζεται έτσι ο ρόλος, με αποτέλεσμα ο σκηνοθέτης να με καλέσει να του δείξω τι εννοούσα. Πράγματι, τον έπαιξα και μου λέει: «Από δω και πέρα εσύ θα κάνεις τον ρόλο». Αυτό ήταν το θεατρικό μου βάπτισμα. Εως τότε δεν είχα δει θέατρο. Αντίθετα, σινεμά είχα παρακολουθήσει αρκετά λόγω του πατέρα μου, που έφτιαχνε προκηρύξεις και μου τις έδινε και τις πέταγα στους κινηματογράφους. Μαζί με άλλα παιδιά ανεβαίναμε στον εξώστη και τις πετάγαμε. Από εκεί, λοιπόν, έβλεπα και ταινίες με την Αβα Γκάρντνερ, τον Κάρι Γκραντ, τον Κερκ Ντάγκλας και τον Τζον Γουέιν.

*Δηλαδή πρωτοβγήκες... μεθυσμένος στο σανίδι!

Ναι και είχα μεγάλη επιτυχία στον πρώτο μου ρόλο! Στη συνέχεια, αφού αποφάσισα να γίνω επαγγελματίας ηθοποιός, βρέθηκα στα μπουλούκια, όπου παρέμεινα για δύο χρόνια. Ηταν αρχές της δεκαετίας του '50 και μιλάμε για μεγάλη ταλαιπωρία. Στα μπουλούκια, από τα οποία τότε πέρασαν διάφοροι γνωστοί και άγνωστοι ηθοποιοί, μεταξύ αυτών και ο Νικήτας Πλατής που έπαιξα μαζί του, δεν υπήρχε μισθός, αλλά μερίδιο στα κέρδη. Ημασταν μεριδιούχοι. Πολλές φορές ο κόσμος που ερχόταν να μας δει κουβαλώντας το κάθισμά του, μας πλήρωνε με αβγά και άλλα είδη διατροφής. Οταν δεν πηγαίναμε καλά, ο υποτιθέμενος θιασάρχης μάς έλεγε: «Παιδιά, έχουμε ναυάγιο. Ο σώζων εαυτόν σωθήτω». Και τρέχαμε να φύγουμε από το ξενοδοχείο χωρίς να πληρώσουμε! Από εκείνη την περίοδο έχω πολλές αναμνήσεις, και καλές και κακές. Μια φορά έκανα έρωτα με μια χορεύτρια στα παρασκήνια ενός μπουλουκιού, τα οποία ήταν για την ακρίβεια μερικές κρεμασμένες κουβέρτες! Κι επειδή εκείνη ακουγόταν, μου φώναζαν οι άλλοι ηθοποιοί «Βουτσά, τι θα γίνει; Θέλουμε να κοιμηθούμε!» Επίσης, θυμάμαι ότι, όταν τελείωνε η παράσταση, απαγγέλλαμε τον εθνικό ύμνο. Ηταν η περίοδος μετά τον πόλεμο με τους Γερμανούς και τον Εμφύλιο, και ήταν ανεπτυγμένο το πατριωτικό αίσθημα.

*Πώς ήρθες στην Αθήνα;

Το 1952 η τότε πρωταγωνίστρια του μουσικού θεάτρου Καλή Καλό με είδε στο στρατιωτικό θέατρο στη Θεσσαλονίκη και μου πρότεινε να κατέβω στην πρωτεύουσα, για να παίξω μαζί της στο Περοκέ, στην παράσταση «Πάρε, κόσμε». Δυστυχώς στη γενική πρόβα, που είχαν μαζευτεί διάφοροι ηθοποιοί για να με δουν, σοκαρίστηκα και δεν μπόρεσα να αρθρώσω λέξη. Ομως στην πρεμιέρα τα πήγα τόσο καλά και ο κόσμος με καταχειροκρότησε. Μάλιστα, ο Γιώργος Οικονομίδης, ο οποίος ήταν στην πλατεία, φώναξε: «Αυτός θα γίνει πολύ μεγάλος ηθοποιός». Ετσι ξαναπήρα θάρρος και συνέχισα τη θεατρική μου καριέρα.

*Ποια ήταν η πρώτη κινηματογραφική εμφάνισή σου;
Ξεκίνησα ως κομπάρσος στην ταινία «Ο μπαμπάς εκπαιδεύεται» με τον Πέτρο Κυριακού και τον Γιώργο Καμπανέλλη. Με πήρε ο σκηνοθέτης Γιώργος Λαζαρίδης που με ήξερε από τον Στρατό, όταν κάναμε ραδιοφωνικές εκπομπές.

*Και μετά ήρθε στη ζωή σου ο Γιάννης Δαλιανίδης, ο οποίος σε βοήθησε να πάρεις τον ανήφορο στο σινεμά με τη μεγάλη επιτυχία του «Ο κατήφορος».
Με τον Γιάννη γνωριζόμασταν από τότε που τον έλεγαν Ζαν Νταλ. Τότε ήταν χορευτής με παρτενέρ τη Μίλερ σε καμπαρέ της οδού Μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκη. Ο Δαλιανίδης έγινε στη συνέχεια σκηνοθέτης από τη μεγάλη αγάπη που είχε στη φωτογραφία. Οταν κατέβηκε στην Αθήνα και ξεκίνησε να κάνει τον «Κατήφορο», με πήρε να παίξω τον ρόλο του Μπίσμπιρα, τον οποίο, θα πρέπει να πω, αρχικά ήταν να το κάνει ένας ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου, αλλά δεν «κάθισε» και τον πήρα εγώ.

*Εκείνη την εποχή είχες ερωτικό δεσμό με τη Σπεράντζα Βρανά, ο οποίος όμως είχε άδοξο τέλος.
Κοίτα να δεις, εγώ είχα δεσμό με τη Στέλλα Στρατηγού, τη μετέπειτα σύζυγο του Τόλη Βοσκόπουλου, με την οποία είχαμε γνωριστεί στα μπουλούκια. Τότε η Σπεράντζα Βρανά είχε σχέση με τον Αλκη Στέα και τα φτιάξαμε σε μια παράσταση που παίζαμε μαζί στο Ακροπόλ. Ε, όταν χωρίσαμε, η Σπεράντζα έπαθε μεγάλο ταράκουλο.

*Η οποία είχε εκφράσει παράπονα για σένα στο βιβλίο της ζωής της, το «Τολμώ».
Είμαι πολύ γενναιόδωρος με τις γυναίκες, αλλά δεν είμαι πιστός μαζί τους. Θεωρώ ότι αποστολή μου είναι η... γυναίκα. Δεν μιλάω για πάθος, όπως είναι ο τζόγος και τα ναρκωτικά, αλλά για αποστολή της φύσης. Με τη Σπεράντζα ήμασταν περίπου τέσσερα χρόνια και σχεδόν είχαμε χωρίσει, όταν γνωρίστηκα με την Ερρικα Μπρόγιερ. Η Ερρικούλα μού άρεσε πολύ και όχι μόνο τα φτιάξαμε, αλλά παντρευτήκαμε κιόλας. Η Σπεράντζα έμαθε για τη σχέση μας από το προσκλητήριο του γάμου μας, που της το έστειλε η αγαπημένη μου. «Αυτό είναι γκραν γκινιόλ» είπε η Σπεράντζα, μόλις διάβασε την πρόσκληση.

*Με τη Σπεράντζα τα βρήκατε αργότερα ή έως το τέλος της ζωής της ήσασταν τσακωμένοι;
Πάντα τα βρίσκω με όλες τις γυναίκες μου, γιατί ξέρω ότι εγώ φταίω που χωρίσαμε. Σε όλες δε τις συζύγους μου άφησα περιουσία. Στην Ερρικα διαμέρισμα στο Παλαιό Ψυχικό και οικόπεδο στην Κέρκυρα. Στη δεύτερη γυναίκα μου, τη Θεανώ Παπασπύρου, πολλά διαμερίσματα και περίπου 100 πίνακες μεγάλων ζωγράφων, που είναι ασφαλισμένοι σε εταιρία, και στην τρίτη γυναίκα μου, την Εύη Καραγιάννη, τη μητέρα του Ανθιμου Ανανιάδη που εγώ τον μεγάλωσα άφησα ένα κτήμα στη Θέρμη.

*Και τώρα είσαι μες στα μέλια με την Αλίκη Κατσαβού.
Η Αλικούλα είναι ένα πλάσμα θείο! Τη φωνάζω Αλικήβη, γιατί η Ηβη είναι η θεά της νεότητας και με έχει ξανανιώσει. Επίσης, χαϊδευτικά της έχω αλλάξει και το επίθετο: από Κατσαβού σε Κατσαβουτσά! Της λέω: «Αλίκη μου, δεν έχω να σου προσφέρω τίποτα. Σου χαρίζω τον εαυτό μου. Κάν' τον ό,τι θέλεις». Την αγαπώ πάρα πολύ και θέλουμε να κάνουμε ένα παιδί...

* Ξέρεις, με την ατάκα σου ότι θες να κάνεις παιδί σε αυτήν την ηλικία έχει πέσει τρελό γέλιο στο διαδίκτυο...
Δεν με χέζεις! Αδιαφορώ για το τι λέει ο κόσμος! Δεν δίνω καμία σημασία, αρκεί να λένε το όνομά μου σωστά, όπως έχει πει και ο Αντι Γουόρχολ. Και γιατί να μην κάνω παιδί σε αυτήν την ηλικία; Ο πρώτος ή ο τελευταίος είμαι; Ξέρεις πόσοι στον κόσμο κάνανε με εικοσάρες και τριαντάρες παιδιά; Επίσης, πόσοι πατεράδες σκοτώνονται στον πόλεμο ή σε ατυχήματα και αφήνουν τα τέκνα τους σε μικρή ηλικία; Αλλωστε, έχω κάνει συμφωνία με τον χάρο για το 2044 (γέλια)! Για να σοβαρευτούμε, έχω δώσει το σπέρμα μου σε κλινική για εξωσωματικές, κάνουμε την προσπάθειά μας για παιδί με την Αλικήβη και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε.

*Να φανταστώ ότι στα 83 σου χρόνια κάνεις σεξ;
Ναι, μία με δύο φορές την εβδομάδα. Κάποτε έκανα έρωτα ακόμα και πέντε φορές την ημέρα.

*Ξέρω ότι λες ένα ανέκδοτο για τη σεξουαλική ζωή του άντρα που έχει να κάνει με πόλεις. Θα μας το θυμίσεις;
Ναι! Ο άντρας στα νιάτα του πάει στη Μαλακάσα, μετά στην Καβάλα, συνεχίζει με τη Δράμα, ακολουθεί η Γλυφάδα και καταλήγει στις Σάπες της Κομοτηνής. Ξέρω κι άλλο ένα σχετικό. Λέει μια γυναίκα στον γιατρό της: «Γιατρέ μου, ο άντρας μου πάσχει από ανικανότητα 300%, γιατί ούτε το εργαλείο λειτουργεί, η γλώσσα του είναι καμμένη κι έχει κόψει το δάχτυλό του» (γέλια)!

*Εχεις τρεις κόρες. Τη Σάντρα από τον γάμο σου με την Ερρικα Μπρόγιερ, τη Νικολέτα -που σε λίγο καιρό θα σε κάνει παππού- και τη Θεοδώρα με τη Θεανώ Παπασπύρου. Η Θεοδώρα, μάλιστα, ακολουθεί τα βήματά σου στο εξωτερικό.
Εγώ την ανάγκασα να φύγει. «Δεν θα μπορέσεις να με ξεπεράσεις κι όλοι θα λένε "η κόρη του Βουτσά" ή θα σε παίρνουν σε δουλειές για χάρη μου» της είπα και το κατάλαβε. Κι έτσι είναι. Στο διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα, αν δεις, είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις παιδιών ηθοποιών που έκαναν μεγάλη καριέρα, όπως οι γονείς τους. Δηλαδή, αν η Θεοδώρα παρέμενε ως ηθοποιός στην Ελλάδα, θα τη συνέκριναν διαρκώς με μένα, ενώ στο εξωτερικό είναι απερίσπαστη να ξεδιπλώσει το ταλέντο που πραγματικά διαθέτει. Τα ίδια είπα και στον γιο μου, όπως τον λέω, τον Ανθιμο Ανανιάδη. Εγώ τον παρότρυνα να μείνει στην Αμερική.

*Η Θεοδώρα που βρίσκεται τώρα;
Ηταν στην Ιταλία και τώρα ζει στην Ολλανδία. Εχει παίξει σε αμερικανικές ταινίες και φέτος είναι σε θέατρο στο Αμστερνταμ. Πέρυσι συμμετείχε στον «Οιδίποδα», αυτήν τη σεζόν ανεβάζει την «Αντιγόνη». Η ζωή εκεί είναι πολύ πιο άνετη απ' ό,τι εδώ. Χρειάστηκε να πάρει κάποια άδεια για τη θεατρική δουλειά που ετοιμάζει και οι Ολλανδοί τής την έδωσαν μέσα σε λίγες ώρες. Εδώ ταλαιπωρείσαι από γραφείο σε γραφείο για μήνες. Αν δεν είχαμε τη γραφειοκρατία, θα γυρίζονταν στην Ελλάδα τουλάχιστον 50 ξένες ταινίες τον χρόνο. Κι αυτό γιατί έχουμε το ωραιότερο φυσικό φως.

*Σου πρότειναν ποτέ να παίξεις σε ξένη ταινία;
Ναι, τότε έκανα ένα φιλμ με τον Βέγγο, το «Αστροναύτες για δέσιμο», και με φώναξαν σε οντισιόν που γινόταν για μια ξένη παραγωγή με τους Πίτερ Φιντς και Τζέιν Φόντα, σκηνές της οποίας θα γυρίζονταν εδώ. Είχαν δει πολλούς Ελληνες ηθοποιούς και δεν τους άρεσε κανένας. Πάω στο ξενοδοχείο «Τιτάνια», όπου ήταν το ραντεβού, και πριν μπω σκέφτομαι ότι σίγουρα θα ψάχνουν κάποιο μεσογειακό και υπερκινητικό τύπο. Ετσι, από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκα με τον σκηνοθέτη, άρχισα να κάνω πολλές κινήσεις και εκφράσεις μεσογειακού τύπου. Σε λίγα λεπτά η διερμηνέας μού λέει: «Κύριε Βουτσά, του αρέσετε του σκηνοθέτη». Και μου δίνει το σενάριο να το διαβάσω. Ο ρόλος δεν ήταν μικρός, αλλά τον έχασα γιατί δεν ήξερα αγγλικά. Τους είπα να ντουμπλάρουν τη φωνή μου και δεν ήθελαν.

*Ασχολείσαι με τα κομπιούτερ;
Ιδέα δεν έχω. Η Αλίκη ασχολείται με τις ώρες με αυτά και, μάλιστα, για το laptop λέω ότι είναι ο... αντεραστής μου.

*Τι λένε οι τελευταίες ιατρικές εξετάσεις που έκανες;
Εχω κάνει αλλαγή βαλβίδας, έχω άσθμα, προστάτη, ουρικό οξύ, πονάνε τα γόνατα μου, αλλά είμαι... υγιέστατος (γέλια)! Ομως όλα αυτά τα θυμάμαι όταν κάθομαι. Μόλις κατεβαίνω τα σκαλοπάτια του σπιτιού μου, τα ξεχνάω! Κυκλοφορώ και είμαι μια χαρά. Αυτό είναι το μυστικό μου!

Keywords
espresso, τεστ, μνήμη, δραση, ηβη, θεατρο, θεσσαλονικη, αθηνα, ερρικα, κερκυρα, θες, καβαλα, δραμα, ελλαδα, αμστερνταμ, φως, φιλμ, laptop, κινηση στους δρομους, βιβλια, λιτσα πατερα, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, στρατος, Καλή Χρονιά, Ημέρα της μητέρας, αποτελεσματα πανελληνιων 2012, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, η ζωη, ουρικο οξυ, μνήμη, αδεια, γυναικα, δουλεια, εικονες, ηβη, ηθοποιοι, ηθοποιος, θαρρος, θεμα, ιταλια, καριερα, μητερα, ναρκωτικα, ξενες ταινιες, ολλανδια, οξυ, περιοδος, σινεμα, ταινιες, τεστ, φυματιωση, φωτογραφιες, φωτογραφια, φως, αγαπη, ασθμα, αμερικη, αμστερνταμ, ανεκδοτο, αναμνησεις, ασβεστοχωρι, ατυχηματα, βιβλιο, βουτσας, βρισκεται, γελιο, γινει, γλυφαδα, γλωσσα, γονεις, δαχτυλο, δυστυχως, δηλωση, δωσει, διαδικτυο, ευη, εγινε, ειπε, εκφρασεις, εβδομαδα, εμφάνιση, εξετασεις, εποχη, επιτυχια, επιθετο, ερρικα, εταιρια, ζωη, ζωης, ιδια, ηλικια, ηρθες, θεα, θεοδωρα, θες, θυμασαι, φιλμ, κινηση, κι αλλο, κοπρια, κτημα, κωστας βουτσας, λεφτα, λεωφορειο, λογια, ματι, μηκος, μηνες, μισθος, μυστικο, μιμη ντενιση, μυαλο, νιατα, νικητας, νοεμβριος, ξενοδοχειο, παντα, ονομα, οντισιον, γουορχολ, παιδικα, παιδι, παιδια, παθος, πινακες, ραντεβου, ρολο, σαπες, σεζον, σεναριο, σεξουαλικη επαφη, σιγουρα, συζυγο, συνεχεια, σκηνες, σωζων, σπιτι, ταλαιπωρια, τι ειναι, το βουνο, τρελα, τριτη, τσιγαρα, φυλακη, φυσικο, φοντα, φωνη, φορα, χερι, χειροτερα, χιουμορ, χαρα, ψυχικο, ωρες, ακροπολ, ασφαλεια, βηματα, δουλειες, ειδη, εκπομπες, εθνικο, για σενα, χωρα, κορες, καρδια, κωστας, κυριακου, laptop, μεινει, μια φορα, νικολετα, ποδια, θειος, τρελο, βιωματα, βουνο, ξεκινησε, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα