Ατύχημα (;) για τον Πιστόριους

16:53 8/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΑτύχημα (;) για τον ΠιστόριουςΔευτέρα, Αύγουστος 8, 2016 - 16:52

Μεταφέρθηκε από τη φυλακή (όπου εκτίει ποινή για τον φόνο της Ρίβα Στίινκαμπ) σε νοσοκομείο με τραυματισμένους καρπούς

Ενας τραυματισμός στους καρπούς των χεριών του έγινε αιτία ενός ατέλειωτου θρίλερ για το τι πραγματικά συνέβη στον Οσκαρ Πιστόριους, που μεταφέρθηκε το Σάββατο σε νοσοκομείο, για να επιστρέψει χθες στη φυλακή της Πρετόρια όπου κρατείται, καλά στην υγεία του, όπως είπαν οι Αρχές και η οικογένειά του.

Ολα

ξεκίνησαν όταν ο Πιστόριους έπεσε, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή της υπόθεσης, από το κρεβάτι του στο κελί του τραυματίζοντας τους καρπούς των χεριών του.

Λίγο αργότερα ανώνυμη πηγή πληροφόρησε κάποια μέσα ενημέρωσης ότι ο παραολυμπιονίκης, που εκτίει ποινή κάθειρξης για τη δολοφονία της αγαπημένης του Ρίβα Στίινκαμπ, έκανε απόπειρα να κόψει τις φλέβες του.

Ερευνα στο κελί του

Μεταδόθηκε μάλιστα ότι έγινε έρευνα στο κελί του, που βρίσκεται στην πτέρυγα του νοσοκομείου της φυλακής, και εντοπίστηκαν λεπίδες μαχαιριών. Αυτό το σενάριο ωστόσο γρήγορα διαψεύστηκε ακόμα κι από τον αδελφό του Καρλ, που ανέβασε σχετικό tweet. Το έτερο σενάριο που ακούστηκε είναι ότι ο Πιστόριους τραυματίστηκε στους καρπούς επειδή τα χέρια του ήταν δεμένα στο κρεβάτι του, όταν πέφτοντας τα στραμπούληξε.

Στο tweet του ο Καρλ Πιστόριους αναφέρει ότι απλά ο παραολυμπιονίκης γλίστρησε μέσα στο κελί του, στη φυλακή Γκόσι Μαμπούρου, κι έπεσε. «Η Τζένα κι εγώ είδαμε τον Οσκαρ και, τηρουμένων των συνθηκών, είναι καλά. Ηταν καλοδιάθετος. Ξέρω ότι μεταδόθηκε ότι προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί. Αυτά είναι απολύτως αναληθή» έγραψε ο Καρλ Πιστόριους. Να σημειωθεί εδώ ότι η Τζένα, στην οποία αναφέρεται το tweet, είναι σύμφωνα με τα νοτιοαφρικανικά μέσα ενημέρωσης η Τζένα Εντκινς, αγαπημένη του Οσκαρ Πιστόριους πριν από τη Ρίβα Στίινκαμπ. Η Εντκινς είχε μερικές φορές εμφανιστεί στο δικαστήριο, όταν εκδικαζόταν η υπόθεση του παραολυμπιονίκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα