Η Καμηλά κόβει την ανάσα

15:24 8/8/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΒαρκάδες και βολτίτσες για ερωτευμένα ζευγάρια στη ΜύκονοΗ Καμηλά κόβει την ανάσαΔευτέρα, Αύγουστος 8, 2016 - 15:24

Οι οικογενειακές διακοπές του πρώην top model με τον σύζυγό της Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς και τα τρία παιδιά τους σε Σκόπελο και Σκιάθο

Από την
Ελισσάβετ Κυρίτση

Στα νησιά των Σποράδων κάνει τις εν πλω βόλτες της η Αλέκα Καμηλά με τον σύζυγό της Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς και τα τρία παιδιά τους,

Αντρί, Μίλα και Μαξ. Το πανέμορφο ζευγάρι, που ζει στο Σακραμέντο, καθώς εκεί εργάζεται πλέον ο πρώην μπασκετμπολίστας ως στέλεχος των Kings, κάνει διακοπές στην Ελλάδα απολαμβάνοντας τη Σκιάθο και τη Σκόπελο, αλλά και την παρέα φίλων τους οποίους συναντούν στους προορισμούς τους.

Η Αλέκα κόβει την ανάσα με τις αναλογίες της, καθώς, αν και μαμά τριών παιδιών, έχει καταφέρει να διατηρήσει τη σιλουέτα της όπως όταν έκανε θραύση ως μοντέλο. Μάλιστα, αυτή είναι και η απορία πολλών κοριτσιών στο Instagram, όπου ποστάρει τις φωτογραφίες από το καλοκαίρι στην Ελλάδα. «Πώς διατηρείς έτσι το κορμί σου;» τη ρώτησε μάλιστα μία από τις followers της.

Πριν... αλωνίσουν τις βόρειες Σποράδες, πάντως, η καλλονή Αλέκα και ο Πέτζα βρέθηκαν στη Χαλκιδική, όπου συναντήθηκαν με τους δικούς τους ανθρώπους (άλλωστε, η Καμηλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη), κυρίως συγγενείς. Η οικογένεια Στογιάκοβιτς κάνει κάθε χρόνο διακοπές στην Ελλάδα, με το πρώην μοντέλο να ενημερώνει τους διαδικτυακούς φίλους της μέσω social media για την καθημερινότητά της. Μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή «Ολα παίζουν» του Alpha τη σεζόν 2014-2015, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θέλουν να τη δουν ξανά στη μικρή οθόνη.

Βαρκάδες και βολτίτσες για ερωτευμένα ζευγάρια στη Μύκονο

Ο έρωτας κάνει... διακοπές στη Μύκονο, αφού τα in love ζευγάρια της ελληνικής showbiz έχουν επιλέξει το νησί των ανέμων για να ξεκουραστούν - και να φωτογραφηθούν. Τι κι αν πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε η φήμη ότι η Τόνια Σωτηροπούλου κι ο Αλέξης Γεωργούλης είπαν «αντίο» ο ένας στον άλλον; Οι δυο τους εθεάθησαν στη Μύκονο να κάνουν μαζί βόλτες και να πίνουν το καφεδάκι τους, ενώ δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τους παπαράτσι που τους απαθανάτισαν.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ είναι και ο Αντώνης Ρέμος με την Υβόννη Μπόσνιακ, που αντάλλαζαν τρυφερότητες μπροστά στους φωτογράφους, ενώ ακολούθησε... βαρκάδα, με την όμορφη σύντροφο του τραγουδιστή να βγάζει... γλώσσα στον φακό. Στη Μύκονο και η Δούκισσα Νομικού με τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη, η οικογένεια του οποίου διαθέτει σπίτι στο νησί. Ωστόσο, το ζευγάρι προτιμά να κάνει το μπάνιο του σε μη κοσμικές παραλίες, μακριά από το πλήθος των celebrities, απλώνοντας απλά την πετσέτα του στην καυτή άμμο.

Καλλονές στο νησί των ιπποτών

Εμαθαν ότι στα σοκάκια της Παλιάς Πόλης κυκλοφορούν... ιππότες και έκαναν απόβαση! Καλλονές από την Αθήνα μετέβησαν στη Ρόδο, απολαμβάνοντας βουτιές, ηλιοθεραπεία και ατέλειωτα σουλάτσα στα στενά. Η πρώην εστεμμένη -με τα πόδια του 1,20 μέτρου- Χριστιάνα Γαργαροπούλου αναστάτωσε την παραλία με τις αναλογίες της, αλλά και με το hot μαγιό της. Την επόμενη ημέρα ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την Αλίσια Τρούση και τη Χριστιάνα Γεωργοπούλου να κολυμπούν στα καταγάλανα νερά και να συγκεντρώνουν πάνω τους τα βλέμματα των συλλουομένων. Να πούμε ότι κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι celebrities μαζεύονται στη Ρόδο εξαιτίας των γενεθλίων του επιχειρηματία Αντώνη Καμπουράκη, ο οποίος διοργανώνει... μυθικό πάρτι.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα