«Αστακός» η Αθήνα για την επίσκεψη Ολάντ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ«Αστακός» η Αθήνα για την επίσκεψη ΟλάντΤετάρτη, Οκτώβριος 21, 2015 - 11:51

Σε επιφυλακή η ΓΑΔΑ από σήμερα το πρωί εν όψει της άφιξης του Γάλλου προέδρου

Ακόμα και οι ελεύθεροι σκοπευτές της ΕΚΑΜ θα επιστρατευτούν για να γίνει «αστακός» η Αθήνα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του προέδρου

της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, και θα ακροβολιστούν στις ταράτσες κτιρίων γύρω από τα σημεία που θα επισκεφθεί ο υψηλός προσκεκλημένος.

Από χθες το πρωί φυλάσσεται διακριτικά από αστυνομικές δυνάμεις η Πρυτανεία του πανεπιστημίου, καθώς άγνωστοι προσπάθησαν χθες το μεσημέρι να γράψουν συνθήματα κατά του Γάλλου προέδρου, ο οποίος θα επισκεφθεί το κτίριο και θα αναγορευτεί επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δεκάδες τροχονόμοι

Ολες οι υπηρεσίες της ΓΑΔΑ θα βρίσκονται σε επιφυλακή από σήμερα το πρωί, ενώ δεκάδες τροχονόμοι θα βρίσκονται κατά μήκος της διαδρομής από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» έως το Μαξίμου όπου θα καταλήξει ο Γάλλος πρόεδρος για τη συνάντησή του με τον Ελληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Οι τροχονόμοι θα κλείνουν σταδιακά την κυκλοφορία στις παράπλευρες οδούς, ενώ ανάλογες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν και στο κέντρο της Αθήνας.

Αυστηρότατοι περιορισμοί θα ισχύσουν και στον χώρο του ελληνικού Κοινοβουλίου την ερχόμενη Παρασκευή εν όψει της ομιλίας του Φρανσουά Ολάντ από το βήμα της Ολομέλειας, παρουσία της πολιτειακής και της πολιτικής ηγεσίας της χώρας. Δεκάδες αστυνομικοί θα είναι ακροβολισμένοι σε καίρια σημεία, ώστε να μην υπάρξουν παρατράγουδα.

Keywords
Αναζητήσεις
επισκεψη ολαντ κυκλοφοριακεσ ρυθμισεισ
Τυχαία Θέματα