Αρχισαν την εξάσκηση για χορό στο «Dancing with the stars 5»

16:08 8/9/2014 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΑρχισαν την εξάσκηση για χορό στο «Dancing with the stars 5»Δευτέρα, Σεπτέμβριος 8, 2014 - 16:03

Στην τελική ευθεία ώστε να καταλήξει στην οριστική δωδεκάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο «Dancing with the stars 5» βρίσκεται ο ΑΝΤ1. Στα μέσα Οκτωβρίου η απαστράπτουσα Δούκισσα Νομικού θα ανοίξει και

πάλι την αυλαία για χορό με βαλς, σάλσα και φοξ τροτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σταθμός του Αμαρουσίου έχει συμφωνήσει με τις ηθοποιούς Τζένη Μπότση, Μαρία Κορινθίου Νικολέτα Καρρά, Κατερίνα Γερονικολού, τους τραγουδιστές Θοδωρή Μαραντίνη, Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, Ειρήνη Παπαδοπούλου, τον ολυμπιονίκη της ενόργανης Ιωάννη Μελισσανίδη και με τις παρουσιάστριες Κατερίνα Καραβάτου, Μαρία Ηλιάκη, Νίκη Κάρτσωνα και Χριστίνα Αλούπη (που θα αφήσει την καριέρα της σε τηλεοπτικό σταθμό της Αμερικής για χάρη του τζάιβ).

Να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες κυρίες και κύριοι έχουν δώσει τα χέρια με την παραγωγή και έχουν ξεκινήσει την εξάσκηση. Οι συζητήσεις, βέβαια, με διάφορα αστέρια της showbiz είχαν αρχίσει με το τέλος της σεζόν, αρχές καλοκαιριού, αλλά τώρα έχουμε φτάσει σχεδόν στο σημείο της εκκίνησης.

Η κριτική επιτροπή θα παραμείνει ως έχει. Στο πόστο τους θα δούμε τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννη Λάτσιο, τον δημοσιογράφο Αλέξη Κωστάλα, τη δασκάλα χορού Γκαλένα Βελίκοβα και την ηθοποιό Κάτια Δανδουλάκη.

Επίσης, η παραγωγή ψάχνει και το άτομο που θα πάρει τη θέση της Ντορέττας Παπαδημητρίου, η οποία τα πήγε ομολογουμένως πολύ καλά στο green room, αλλά την κέρδισε η δελεαστική μεταγραφή στο Mega και στο talent show για παιδιά-αηδόνια με τίτλο «The Music School». Στο «Dancing» θα μπορούσε να πάρει μέρος και ο Νίκος Μουτσινάς, αφού ο ΑΝΤ1 θέλει να τον αξιοποιήσει ποικιλοτρόπως. Ομως τελικά σε σχέση με το ρεπορτάζ του green room η θέση του κριτή στο «Your face sounds familiar» έχει μεγαλύτερη αίγλη.

Μαρία Ανδρέου

Keywords
Τυχαία Θέματα