Το τελευταίο «αντίο» στον Γιαννόπουλο

15:54 8/9/2014 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο τελευταίο «αντίο» στον ΓιαννόπουλοΔευτέρα, Σεπτέμβριος 8, 2014 - 15:47

Με θλιμμένα πρόσωπα και δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησαν προχθές συγγενείς και φίλοι τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο. Ο 58χρονος παραγωγός, που είχε συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες, του λαϊκού κυρίως ρεπερτορίου, ενώ τελευταία είχε αναλάβει την οργάνωση των συναυλιών της Δέσποινας Βανδή και του Γιάννη Πλούταρχου, υπέστη ανακοπή καρδιάς την περασμένη Παρασκευή. Την ανακοίνωση του θανάτου του έκανε ο γιος του Δημήτρης, μέσω facebook.

Το

πρωί του Σαββάτου, ο Ιερός Ναός Προφήτη Ηλία στην Αγία Παρασκευή γέμισε από φίλους και συνεργάτες του, ενώ τραγικές φιγούρες ήταν ο αδερφός του και γνωστός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, αλλά και ο πατέρας τους. Απαρηγόρητη η σύζυγός του Εύα, αλλά και τα δύο παιδιά του, Δημήτρης και Λόλα. «Είχαμε τις καλές μας, είχαμε τις κακές μας. Πότε κοντά, πότε μακριά. Πότε συμφωνία, πότε "σκοτωμός" στη διαφωνία. Ησουν πάντα ο "μεγάλος αδερφός" κι εγώ ο "μικρός αδερφός". Οπως τότε που καμιά φορά, φεύγοντας από το γυμνάσιο, πέρναγες και από το δημοτικό να πάρεις τον "μικρό", να τον πας μια βόλτα στο πάρκο κι αυτός "φούσκωνε" -κι άλλο- από χαρά. Ισως γι' αυτό σαν "μεγάλο αδερφό" κάπου υποσυνείδητα σε έβλεπα πάντα σαν "βράχο" και δεν περίμενα ποτέ να λυγίσεις και να μου την "κάνεις" ξαφνικά. Ξαφνικά και στα καλά καθούμενα. Μόνο έτσι μπορούσες να μας την "κάνεις". Σ' αγαπούσα πιο πολύ απ' όσο νόμιζα και είμαι σίγουρος κι εσύ το ίδιο. Περισσότερο απ' όσο λέγαμε... Salut Frerot» είχε γράψει λίγες ώρες πριν ο Ποσειδώνας, αναρτώντας μια παιδική φωτογραφία με εκείνον και τον Βαγγέλη.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που βρέθηκαν στο τελευταίο «αντίο» ήταν ο Γιάννης Πλούταρχος με τη σύζυγό του Μαρία Κακοσαίου, ο οποίος μάλιστα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, η Πέγκυ Ζήνα με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Ακης Δείξιμος, που πριν από λίγες μέρες αποχαιρέτησε και τον θείο του, τον Αντώνη Βαρδή, ο Φοίβος, ο Αντύπας με τη γυναίκα του Στέλλα, η Σοφία Αρβανίτη, ο Αντώνης Γούναρης, η Εύη Δρούτσα με την κόρη της Μαργαρίτα, ο Γιώργος Πολυχρονίου, αλλά και τα αδέρφια Γιώργος και Νίκος Ελευθεράς του πρώην συγκροτήματος Φίλοι για Πάντα και πολλοί άλλοι.

Οταν έγινε γνωστό ότι ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος «έφυγε» έτσι ξαφνικά από τη ζωή, η σελίδα του στο facebook «βούλιαξε» από τα μηνύματα των φίλων και συνεργατών του. «Υποσχέσου μου ότι δεν θα σταματήσεις ούτε λεπτό να γελάς κι εκεί πάνω. Καλό σου ταξίδι, γλυκέ μου Βαγγέλη» έγραψε η Ναταλία Γερμανού.

Ελισσάβετ Κυρίτση
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

Keywords
Τυχαία Θέματα