Αποκαλύψεις-σοκ για τον βιασμό στο Μπρούκλιν!

ΚΟΣΜΟΣΑποκαλύψεις-σοκ για τον βιασμό στο Μπρούκλιν!Παρασκευή, Ιανουάριος 15, 2016 - 18:21

Οι συλληφθέντες ισχυρίζονται ότι η πράξη έγινε συναινετικά, ενώ η 18χρονη συνουσιαζόταν λίγο πριν με τον πατέρα της!

Ο ομαδικός βιασμός κοριτσιού σε παιδική χαρά του Μπρούκλιν από συμμορία ανηλίκων που φέρεται ότι έδιωξε τον πατέρα της με την απειλή όπλου σόκαρε, ωστόσο το πρώτο σοκ δεν είναι τίποτε μπροστά στις νέες αδιανόητες αποκαλύψεις.

Οπως κατέθεσαν δύο εκ των υπόπτων που έχουν συλληφθεί, έκαναν σεξ με την ανήλικη με τη σύμφωνη γνώμη της. Μόνο που υπάρχει και χειρότερη αποκάλυψη.

Οι δύο νεαροί υποστηρίζουν -και μάλλον όχι ψευδώς- ότι η κοπέλα προηγουμένως συνουσιαζόταν με τον ίδιο της τον πατέρα! Οι 15χρονοι Σακέλ Κούπερ και Ιθαν Φίλιπ μαζί με τους συνεργούς τους Ντένζελ Μάρεϊ, 14 ετών, και Ονάντι Μπράουν, 17 ετών, θα αντιμετωπιστούν δικαστικά σαν να είναι ενήλικοι, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «New York Post», ενώ την ίδια τύχη θα έχει και ο πέμπτος της παρέας, ο 17χρονος Τράβις Μπέκφορντ, που συνελήφθη αργότερα.

Δύο από τους εφήβους παραδέχθηκαν στους αστυνομικούς ότι έκαναν σεξ με τη 18χρονη, αφού τη βρήκαν μεθυσμένη στην παιδική χαρά Osborn στο Μπράουνσβιλ στις 9 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, αλλά επέμειναν ότι έγινε με τη συναίνεσή της.

Προσέθεσαν ότι το κορίτσι είχε κάνει λίγο νωρίτερα σεξ με τον μεθυσμένο πατέρα της. Ενα από τα αγόρια, μάλιστα, κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του σε βίντεο το κορίτσι με κατεβασμένο το εσώρουχό της και τον πατέρα της να στέκεται εκεί κοντά, αναφέρει το δημοσίευμα,επικαλούμενο συγγενείς των υπόπτων. Συγκεκριμένα, ο αδερφός του Φίλιπ, ο 24χρονος Μπίλι Αντερσον, και η μητέρα του υποστηρίζουν ότι το βίντεο δείχνει ξεκάθαρα ότι το κορίτσι ήθελε να κάνει σεξ με τα αγόρια και ότι το θύμα και ο πατέρας του έφτιαξαν την ιστορία για να καλύψουν τις δικές τους πράξεις. Το βίντεο, το οποίο ο δημοσιογράφος της «Post» αναφέρει ότι είδε, δείχνει μια νεαρή γυναίκα να κάθεται στο έδαφος και να κουνιέται μπρος πίσω χαμογελώντας πλατιά.

Από πίσω ακούγονται τα γέλια νεαρών ανδρών. Αστυνομική πηγή δήλωσε στην εφημερίδα ότι σε άλλο σημείο του βίντεο φαίνεται ο μεθυσμένος πατέρας να παραπατάει και κάποια στιγμή να πετάει ένα μπουκάλι μπίρας στους εφήβους. Ο πατέρας, στην κατάθεσή του πριν από τις τελευταίες αποκαλύψεις, υποστήριζε ότι αναγκάστηκε να το βάλει στα πόδια γιατί οι έφηβοι τού έβαλαν ένα πιστόλι στον κρόταφο και ότι πήγε σε δύο κοντινά καταστήματα να ζητήσει βοήθεια, αλλά οι υπάλληλοι δεν τον καταλάβαιναν, γιατί ήταν πολύ μεθυσμένος. Τελικά, κατάφερε να σταματήσει ένα περιπολικό, ωστόσο πιστόλι δεν βρήκε πουθενά η αστυνομία.

Keywords
Τυχαία Θέματα