Η 21η Δεκεμβρίου θα είναι η... χειρότερη ημέρα του 2017

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤι πρέπει να αποφύγετε σύμφωνα με τους αστρολόγουςΗ 21η Δεκεμβρίου θα είναι η... χειρότερη ημέρα του 2017Τετάρτη, Δεκέμβριος 20, 2017 - 16:01

❱❱ Η είσοδος των πλανητών Κρόνου και Ηλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω την 21η Δεκεμβρίου φέρνει αναποδιές
❱❱ Σύμφωνα με τους αστρολόγους, αυτό το κοσμικό φαινόμενο έχει να συμβεί εδώ και 350 χρόνια

Από τους
Θάνο Μακρογαμβράκη,
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Ενα κοσμικό φαινόμενο που δεν έχει ξανασυμβεί εδώ και 350 χρόνια θα μετατρέψει την 21η Δεκεμβρίου στη

«χειρότερη» ημέρα του 2017, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «Daily Mail»!

Αυτό που θα συμβεί πρώτη φορά από το 1664 αφορά το χειμερινό ηλιοστάσιο, το οποίο συμπίπτει αστρολογικά με την είσοδο των πλανητών Κρόνου και Ηλιου στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Ειδικά για την ημέρα αυτή οι αστρολόγοι προειδοποιούν και τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου να αποφύγουν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς ενδέχεται αυτές να έχουν αρνητικές συνέπειες μέσα στο 2018. Η συγκεκριμένη ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για νέα ξεκινήματα, αφού θα προκαλέσει καθυστερήσεις και εμπόδια. Γι' αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε να κάνετε σημαντικές συναντήσεις, αφού δεν θα βγει στην ουσία τίποτα από αυτές, και ταξίδια, επειδή ενδέχεται να ξεμείνετε σε κάποιο αεροδρόμιο, ακόμη και να ερωτευτείτε... Οπως ανέφερε ο Βρετανός αστρολόγος Νιλ Σπένσερ σε δηλώσεις του, πρέπει να αποφύγετε κάθε καινούργιο εγχείρημα, ιδιαίτερα κάποιο που εμπεριέχει ρίσκο.

Χειμερινό ηλιοστάσιο

Οπως εξηγεί στην «Espresso» η αστρολόγος Βάσια Μαυράκη (μικρή φωτό): «Τέρμα τα ψέματα! Στις 21 Δεκεμβρίου ο “μαθουσάλας” Κρόνος θα πάρει από το χέρι τον νεοφερμένο Ηλιο του Αιγόκερω και θα διαβούν μαζί στην πρώτη τους συνάντηση το χειμερινό ηλιοστάσιο, τη μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου. Πολλά ακούγονται, γράφονται και αναμένονται για τη σύνοδο αυτή του Κρόνου με τον Ηλιο σε μια μοναδικής σημασίας μοίρα, τη μοίρα της Εξουσίας. Η αλήθεια είναι ότι έχει “δαιμονοποιηθεί” αυτή η σύνοδος Ηλιου - Κρόνου τη συγκεκριμένη ημέρα, με αποτέλεσμα να την έχουν ήδη κρίνει ένοχη για όλα τα δεινά που θα ακολουθήσουν! Ο Κρόνος λειτουργεί σαν αρχιτέκτονας, γι' αυτό γκρεμίζει ό,τι βρει σάπιο και σαθρό, ενώ χτίζει κάστρα απόρθητα όταν βρει ηθικά θεμέλια. Οπως όλοι οι μεγάλοι πλανήτες, αφορά κοσμικά περισσότερο τους τρανούς και τους σημαντικούς, αυτούς που ορίζουν τις ζωές όλων μας» αναφέρει και προσθέτει: «Ο Κρόνος στον Αιγόκερω θα παίξει τον ρόλο του δικαστή ηθικών αξιών και θα κάνει να τρίξουν οι δομές σε επίπεδο αρχηγιών και ηγεσιών. Θυμηθείτε, απλώς, ότι τον Νοέμβριο του 1989, όταν ήταν και πάλι στον Αιγόκερω, ζήσαμε την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της σύγχρονης Ιστορίας. Σε προσωπικό επίπεδο, σημαντική θα είναι η επιστροφή του Κρόνου στον Αιγόκερω για τα παιδιά του τέλους του 1988, 1989, 1990, που γεννήθηκαν με αυτή τη θέση και τώρα σταδιακά θα κλείνουν τα 29 και τα 30 χρόνια τους. Τα παιδιά αυτά θα αναλάβουν σημαντική δράση τα επόμενα χρόνια και στο τέλος θα καταξιωθούν».

Ωστόσο, η Βάσια Μαυράκη σημειώνει: «Αν μιλήσουμε ουσιαστικά για έκρυθμες καταστάσεις, αυτές δεν θα συμβούν λόγω του Κρόνου στον Αιγόκερω, αλλά λόγω του ερεθισμού των εκλείψεων του προηγούμενου καλοκαιριού από τον πυροδότη Αρη. Δηλαδή, στις αρχές Ιανουαρίου, όταν ο Αρης θα φτάσει στις 15 μοίρες του Σκορπιού και ενεργοποιήσει τη σεληνιακή έκλειψη της 7ης Αυγούστου, και στο τέλος Ιανουαρίου, όταν φτάσει στις 28 μοίρες και ενεργοποιήσει την ηλιακή της 21ης Αυγούστου. Ο Ιανουάριος θα είναι ένας μήνας εκρηκτικός σε παγκόσμιο επίπεδο, μια και η ηλιακή έκλειψη είχε μέσα στο “μονοπάτι” της αρκετές χώρες, πολιτείες της Β. Αμερικής, Βραζιλία, μέρος της Δ. Αφρικής αλλά και Βρετανία και Ισπανία. Ευτυχώς, δεν ήταν ορατή ούτε από Κύπρο ούτε από Ελλάδα, οπότε δεν θα ενεργοποιήσει τόσο δύσκολα ζητήματα που να μας αφορούν. Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα