Απαράδεκτος!

SHOWBIZΑπαράδεκτος!Παρασκευή, Ιούλιος 24, 2015 - 16:43

Τα «μαζεύει» τώρα ο Χρήστος Θηβαίος. Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν τα σχόλιά του περί «τεμπέληδων ανέργων» στην Ελλάδα, ο γνωστός τραγουδιστής ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τη Δέσποινα Αυγερίδου για τη λεκτική επίθεση που της έκανε στη διάρκεια τηλεφωνικής συνέντευξής του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100, αλλά

και στους ακροατές που -όπως σημείωσε- είχαν την ατυχία να τον ακούσουν!

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τη Δέσποινα Αυγερίδου, γιατί στη συνέντευξη που είχε την καλοσύνη να μου πάρει, την πρόσβαλα ως εργαζόμενη και ως δημοσιογράφο, παρότι δεν είχα τέτοια πρόθεση» έγραψε ο Χρήστος Θηβαίος το βράδυ της Τετάρτης στην επίσημη σελίδα του στο facebook. Με κομμένα τα... φτερά, προφανώς λόγω του ανελέητου «τρολαρίσματος» που δέχτηκε στο twitter, τόσο για τη συμπεριφορά του όσο και για τις απόψεις του, ο καλλιτέχνης προσπάθησε να διορθώσει, όπως μπορούσε, την κατάσταση.

«Πιστεύω ότι οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τις πολιτικές που ασκήθηκαν, κυρίως τα τελευταία χρόνια, δημιούργησαν τεράστιο πρόβλημα ανεργίας στους νέους ανθρώπους. Πέρα από κάθε αμφιβολία. Πρόθεσή μου ήταν να καυτηριάσω την "αριστοκρατική" αντίληψη που υπάρχει σχετικά με την εργασία, σε κάποια μειοψηφία της νεολαίας, και γι' αυτό υπερέβαλα» αναφέρει στη συνέχεια της ανάρτησής του, ξεκαθαρίζοντας ότι τα λεκτικά βέλη του δεν πήγαιναν προς πάσα κατεύθυνση.

«Ξέρω ότι μπροστά στις δοκιμασίες που περνάει η μεγάλη πλειοψηφία των νέων αυτό είναι, τουλάχιστον, δευτερεύον. Γι' αυτό θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη και απ' όσους είχαν την ατυχία να ακούσουν τη συνέντευξη και ένιωσαν οργή και απογοήτευση» τόνισε ο ίδιος, επιλέγοντας να κλείσει τη δημόσια δήλωση συγγνώμης του με μια υπόσχεση: «Θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι προσεκτικότερος όταν εκφέρω δημόσιο λόγο».

Θυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν προχθές, όταν ο καλλιτέχνης επιτέθηκε on air στη δημοσιογράφο Δέσποινα Αυγερίδου , χαρακτηρίζοντας «αντιπαραγωγικό» το επάγγελμά της και καλώντας τη να αξιοποιήσει το πτυχίο της στη Χημεία, δουλεύοντας στα λιπάσματα. Εν συνεχεία, ο καλλιτέχνης επιτέθηκε στους ανέργους, ισχυριζόμενος ότι στην πραγματικότητα δεν θέλουν να δουλέψουν, καθώς τους αρέσει να ζουν με τη σύνταξη των γονιών τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα