Απαγωγέας κατήγγειλε ότι του πήραν τα λύτρα

18:52 1/9/2017 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΑπαγωγέας κατήγγειλε ότι του πήραν τα λύτραΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 1, 2017 - 18:51

❱❱ Τραγέλαφος με Πακιστανό που, ενώ είχε σκοτώσει ομοεθνή του, πήγε στην Αστυνομία να δηλώσει ληστεία

Από την
Εύα Παπαδάτου

Σκηνή από σενάριο αστυνομικού θρίλερ με ισχυρές δόσεις... black humor θα μπορούσε να αποτελέσει το πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια των ερευνών της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της υπόθεσης απαγωγής Πακιστανού στη Λακκόπετρα Αχαΐας.

Οι

άνδρες του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης δεν πίστευαν στα μάτια και τα αυτιά τους όταν είδαν και άκουσαν έναν από τους απαγωγείς του 21χρονου να τους καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ληστείας από ομοεθνή του, ο οποίος του άρπαξε τα λύτρα που είχε παραλάβει από τον πατέρα του θύματος!

Οπλισμένοι με μπόλικη ψυχραιμία, οι αστυνομικοί τού έδειξαν φωτογραφίες υπόπτων για να αναγνωρίσει κάποιο πρόσωπο, που ενδεχομένως ήταν ο δράστης σε βάρος του. Οπως κατήγγειλε ο Πακιστανός, η ληστεία έγινε έξω από τραπεζικό κατάστημα, από όπου νωρίτερα είχε εισπράξει τα περίπου 2.000 ευρώ που του είχε στείλει ως λύτρα ο πατέρας του άτυχου απαχθέντος. Ωστόσο, επειδή δεν αναγνώρισε κανέναν, τον άφησαν ελεύθερο και συνέχισαν να τον παρακολουθούν, καταγράφοντας τις περιοχές όπου συχνάζει και το σημείο όπου έμενε. Ομως, όταν οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ότι οι απαγωγείς είχαν δολοφονήσει τον 21χρονο, τον συνέλαβαν και, αφού ομολόγησε, τον προσήγαγαν στη Λακκόπετρα, όπου αυτός και οι συνεργοί του υπέδειξαν πού είχαν πετάξει το πτώμα.

Η εξαφάνιση του άτυχου 21χρονου είχε δηλωθεί στις 6 Ιουλίου από δύο ομοεθνείς του, οι οποίοι ανέφεραν ότι τον αναζητούσαν από τις 4 Ιουλίου. Την ίδια περίοδο, ο πατέρας του θύματος, που ζει στο Πακιστάν, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι άγνωστοι δράστες είχαν απαγάγει τον γιο του ζητώντας του λύτρα για να μην τον σκοτώσουν. Οπως προέκυψε, οι δράστες είχαν διαπράξει το έγκλημα στις αρχές Ιουλίου, αμέσως μετά την απαγωγή του θύματος, ενώ ένας από τους δράστες μιμούνταν τη φωνή του 21χρονου σε συνομιλίες που είχαν με τον πατέρα του, προκειμένου να τον πείσουν ότι είναι ζωντανός.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα