Αντίο κοτσίδα για καλό σκοπό

SHOWBIZΑντίο κοτσίδα για καλό σκοπόΠέμπτη, Νοέμβριος 26, 2015 - 10:54

Εκοψε τα μακριά μαλλιά της, προσφέροντας ελπίδα σε παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο.

Η κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου, Θεοδώρα-Ολυμπία, ενημερώθηκε για τη διεθνή φιλανθρωπική εκστρατεία «Hair for Hope» και πήρε την πρωτοβουλία να κουρευτεί και να δωρίσει τα μαλλιά της, συγκινώντας τη διάσημη μητέρα της.

Οπως φαίνεται σε σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, η 18χρoνη κοπέλα επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρ ίας Bergmann Kord, που οργανώνει

την εν λόγω δράση, και αποχωρίστηκε την κοτσίδα της, δηλώνοντας μάλιστα πολύ χαρούμενη γι' αυτό. «Είμαι εδώ γιατί μου αρέσει πολύ η έννοια της κοινωνικής προσφοράς» είπε χαρακτηριστικά η Θεοδώρα, συμπληρώνοντας ότι η επιθυμία της να βρει έναν τρόπο για να συνεισφέρει και μια σχετική έρευνά της λειτούργησαν ως αφορμή για να μάθει τη δράση τής «Hair for Ηope»: Εθελοντές προσφέρουν τα μαλλιά τους, τα οποία γίνονται περούκες και προσφέρονται δωρεάν σε παιδιά που έχουν χάσει τα δικά τους μαλλιά λόγω των θεραπειών. «Το συναίσθημα της προσφοράς είναι ανεπανάληπτο. Το προτείνω ανεπιφύλακτα» δήλωσε η κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου αμέσως μετά το φιλανθρωπικό κούρεμά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα