Ο γιατρός φέρνει ταχυπαλμίες

17:05 1/6/2016 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΟ γιατρός φέρνει ταχυπαλμίεςΤετάρτη, Ιούνιος 1, 2016 - 17:05

Απολαυστικοί και πιο «άτακτοι» από ποτέ έρχονται και αυτή την εβδομάδα «Οι Συμμαθητές». Στο σημερινό επεισόδιο, που θα προβληθεί στις 22.15 στον ΑΝΤ1, θα υπάρξει μια νέα είσοδος.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς συνεργάζεται με τον Βασίλη Θωμόπουλο αναλαμβάνοντας έναν ρόλο-έκπληξη, ενώ συναντιέται και πάλι στο πλατό με τον Κρατερό Κατσούλη και τη Μαριάννα Τουμασάτου,

με τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν. Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνίστησε φέτος στη σειρά του Mega «Mάλιστα, Σεφ!», πήρε για λίγο μεταγραφή στο κανάλι του Αμαρουσίου συμμετέχοντας ως guest σε τρία επεισόδια.

Παράλληλος δεσμός

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα υποδυθεί τον Κώστα, έναν γιατρό που θέλει να κάνει σχέση με τη Βάλια (Φαίδρα Δρούκα), ωστόσο αποδεικνύεται ότι έχει παράλληλα δεσμό με τη Σεσίλια (Νίκη Λάμη).

Τα γυρίσματα βρήκαν τον ηθοποιό εν μέσω περιοδείας, με την παράσταση «Οι 12 ένορκοι», φρόντισε όμως να συνδυάσει τις δύο δουλειές τόσο καλά, που δεν αισθάνθηκε κούραση. «Ηθελα πολύ να δουλέψω με τον Βασίλη Θωμόπουλο, αλλά δεν είχε τύχει μέχρι τώρα.



Πιστεύω ότι βγήκε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα κι αυτό θα το δείτε στην οθόνη. Χάρηκα πολύ γιατί βρέθηκα με άτομα τα οποία είχα συνεργαστεί στο παρελθόν.

Με τον Κρατερό είχαμε δουλέψει στο παρελθόν, όπως και με τη Μαριάννα, σε ένα επεισόδιο τις σειράς “7 θανάσιμες πεθερές”.

Τα γυρίσματα των “Συμμαθητών” ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία» λέει στην «Espresso» ο Θανάσης Κουρλαμπάς και συνεχίζει: «Αυτή η κατάσταση που βλέπετε στην οθόνη επικρατεί και στα γυρίσματα. Ο Θωμόπουλος έχει την ικανότητα να δημιουργεί μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, παρά το γεγονός ότι δουλεύει με τους ηθοποιούς πολλές ώρες. Είναι στοίχημα να καταφέρεις να έχεις μια τόσο ευχάριστη ατμόσφαιρα».

Θανάσης ΚουρλαμπάςΣυμμαθητέςΑΝΤ1
Keywords
Τυχαία Θέματα